2013-06-26, 12:46
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Napisane przez karola139
dziewczyny a ile gdzies to moze byc 70 ml to moze byc mniej wiecej pol rozmiaru? w sensie zastanawiam sie jak to by bylo gdybym nie miala 300 ale 370 ml
|
Wylej 70 ml. na talerzyk, to nie tak dużo 
Cytat:
Napisane przez Star90
Ale poprosze dr o dwa rozmiary ten co mi proponowal i ten mniejszy co ja wybralam, jak bede sie umawiala na op i bedzie problem z glowy , dr sam zdecyduje podczas zabiegu.
|
Star, weź 325 nie będziesz żałować, a rozmiar i tak robi się mniejszy po operacji.
Cytat:
Napisane przez unsafe_girl
Ja mam E  a do F nie tak daleko, ale kalectwo to może tak od H bym powiedziała 
|
Dziewczyny, ale to wszystko przecież zależy od tego jak biust wygląda, i jaki ma się obwód pod. Ja teraz mam 65G albo 65H. W F się nie mieszczę 
Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn
Dziewczyny jestem juz po,obudzilam sie 10mon temi. Leze sobie w lozeczku jedynie kreci mi sie dwlikatoe w glowie a ucisk jest minimalny.Zagadalam mnie pani pielegniarka i nie wiem nawet kiedy odlecialam. Narkoza bylo spoko bez problemow powtorzylabym zabieg. Zdecydowalismy z Dr ze wezmiemy mniejsze implanty czy 375 gdyz planuje za jac wciaze za kilka lat i pozniej wymienie je na wieksze.Slyszalamm ze sa duze ale ja widzialam wielka autostrase i jakos na duze nie wydaja mi sie ..Czy piersi sie jeszcze zejda do arodka? Dziekuje za wszystkie wiadomosci od Was Dziewczyny 
|
Kwiatuszek, serdecznie gratuluję w Klinice dobrze o Ciebie zadbają autostrada się zejdzie, spokojnie. Ja na początku ładowałam prawie 3 palce pomiędzy piersi, teraz ledwo jeden z kawałkiem wchodzi
|