Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2014, część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 14:07   #3751
Catalina7
Zakorzenienie

Dot.: Matura 2014, część II

Cytat:
Napisane przez latesate Pokaż wiadomość
cały dzień się leniłam aż się dziwnie czuję, że w piątek musze jeszcze isc do tej szkoły
Ja też! A tak mi się nie chcę

Cytat:
Napisane przez AnMra Pokaż wiadomość
W wakacje planuję czytać lektury (w zeszłym roku ktoś mi tu napisał, że to porąbany pomysł, bo nic się nie pamięta, ale w moim przypadku sprawdza się świetnie, bo w roku szkolnym nie mam na nie siły i czasu ). Może nie wszystkie, ale jakieś ciekawsze spróbuję ogarnąć, bo w III klasie jakoś dużo ich zostało do przerobienia .
Ja planuję poczytać książki pod kątem rozszerzenia No i "Lalkę" oczywiście, bo we wrześniu przerabiamy Poza tym angielski, angielski, angielski! No i może matma i polski

Cytat:
Napisane przez Rysunkowiec Pokaż wiadomość
chyba tez dopiero po maturze je obejrzę, chyba że znajdę czas w te wakacje. Dzięki
Nie ma za co, ja też planuje po maturze obejrzeć

Cytat:
Napisane przez annlynn_ Pokaż wiadomość
Jak tam pogoda u was? U mnie znośna-słoneczko nie napiernicza, temperatura nie sięga nawet 20 stopni.
Na 12 do fryzjera idę, potem na 16 na pozorację. Tak mi się chce, że jejuuuś
U mnie pochmurno, wcześniej deszcz padał, zimno

Cytat:
Napisane przez Puola Pokaż wiadomość
Niestety.. ja bym chciała wstawać o siódmej, ale nie mogę się z łóżka podnieść
Ja wstaję o 9, tzn. budzik mnie budzi, bo sama spałabym do 11 albo dłużej

Cytat:
Napisane przez _incredible_ Pokaż wiadomość
A gdzie można znaleźć filmy/seriale z angielskimi napisami?
Ja seriale oglądam na iitv , można wybrać z lektorem, z napisami albo po angielsku. Wczoraj włączyłam sobie w jednej karcie po angielsku, a w drugiej z polskimi napisami. Myślałam, że zacznę oglądać po angielsku, a jak czegoś nie będę rozumiała, to włączę ten moment z napisami, ale chyba jeszcze za wcześnie Stwierdziłam, że na razie będę oglądała z napisami