Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 14:17   #444
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
śmiej się... a ja jej wczoraj powiedziałam to. Cały tydzień dzieć grzeczny, po niedzieli u niej niedobry jak cholera. TO wiesz co odpowiedziała? Że był też w sobotę u mojej mamy, albo zwyczajnie Dawid za nią tęskni
o bosze, jaka interpretacja
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja chce jjuz swój wlasny kąt!!!!!1 jak nie ptaki w piecu to niedziałająca pralka, ja nie wiem co robić, jak życ ;( oby nie bylo na mnie, ze pralke popsulam qrwa, gotuje zupe, az sie boje zeby gazu nie zabraklo: hahaha:
przezycia konkretne

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
witam wszystkie mamuśki

Z tego co pamiętam

sylwietta1988 dzięki za książki... jedną już ściągnęłam, musze tylko przerobić na mbook i będę miała co czytać przed snem
do mnie jakos przemawiają tylko ksiązki papierowe wysle ci wiadomosc z fajnymi tytułami w wolnej chwili- czyli jak dziec znowu kimnie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Ja jem kanapki z truskawkami i bita smietana. Jeszcze z bananami i majonezem
w sensie razem?
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Nie jestes czasem w ciąży ;>

ja wlasnie chrumkam łakotki mniam mniam, ugotuje sie zupa i siadam dalej do nauki ;] dobrze, ze nie mam takiego dostepu do internetu co mialam w domu rodznnym ;p
jakbys miała to bys wizazowała a obrona za pasem, czyli dobrze, ze nie masz

mam dzis zamiast bobasa mega jojczydłowate jęczydło jojczy nawet między jedną a drugą łyżeczką jedzenia jadłam drugie danie z nim na kolanach, kotleta zbierałam z podlogi
jojczy i jęczydłuje.... a gdzie tam do wieczora

dopadam wiec Was jak moge
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora