Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 14:22   #3709
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
3 mm i powiem wam że u kobiety to wygląda bardzo estetycznie i nie kojarzę tego z pierścionkiem a u faceta super wcale nie traci na swojej męskości przez to że ma o 2-3 mm cieńszy krążek.
no moim zdaniem tu nie chodzi o to aby całemu światu pokazać że jest się małżeństwem nosząc obrączki 5-10mm . :
5 mm wydaje mi się być standardową szerokością! Nie rozumiem Twojego podejścia, skoro piszesz, że to indywidualna kwestia, a robisz ‘przytyk’ ludziom mającym obraczkę, która ma szerokość więcej niż 5mm…
Dla jasności: nie napisałam, że facet nosząc 3mm traci na męskości absolutnie! Tylko dla mnie to dziwnie wygląda, faceci mają masywniejsze dłonie Zdziwiłam się po prostu, że ktoś chce takie wąskie 2-3mm to dość niespotykane i wyjątkowe Mi się takie nie podobają, ale to nie ja w nich będę chodzić tylko Wy
Nie sądzę też, by obrączki o szerokości 4,5,6 i w górę były nieestetyczne albo po prostu nie rozumiem na czym polega według Ciebie estetyka ale w to już nie wnikajmy
Ja chcę by było widać, że to obrączka że już zajęta i żeby uniknąć idiotycznych tekstów nietaktownych kolesi moja srebrna już wielokrotnie mnie uratowała przed nachalnością mężczyzn w pracy. Poza tym aż tak wąski kojarzą mi się z pierścionkiem, no i zwyczajnie nie podobają mi się tak jak Tobie grubsze.  Ale zgadzam się całkowicie, że wielkość obrączki o niczym nie świadczy - to tylko symbol

Ja nie wyobrażam sobie mieć węższej niż 4mm i dlatego się zdziwiłam. Mam nadzieję, że Cię to nie uraziło, bo to nie był żaden atak skierowany w Twoją stronę

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora