Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 15:25   #1640
patisia123
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Na tym wątku udzielałam się w sumie dawno, ale Was i tak podczytuję, więc powracam do aktywnego działania
To co się dzieje na yt ostatnio to przechodzi ludzkie pojęcie Naprawdę nie mogę pojąć zakładania typowo lifestylowo, haulowo, denkowo i ulubieńcowo kanału, który nie wnosi nic sensownego. A później zaczyna się cały sponsoring i żebractwo. W sumie każda z nas mogłaby usiąść przed kamerką i interes kręcić. Szkoda, że już coraz mniej jest sensownych youtuberek, a wszystko jest okryte fałszem.

mądrze prawisz

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Nie przepadam za tym wątkiem,ale jestem Wam wdzięczna za jedną rzecz,otóż przekonałam się dzięki niemu kim naprawdę jest maxineczka.Parę dni temu wspomniana została tu afera z jej drugim kontem,gdzie jako Ramona dała upust swoim poglądom.Nie komentuję bo nie ma chyba potrzeby.
Dziś pod jej makijażem na snobce dałam komentarz:"Cześc Ramona,jak twoja "przyjaźń' z Katosu?".Komentarz został niedawno usunięty.Co ciekawe na facebooku maxineczka pisze:"Dziewczyny komentarzy na snobce się nie czyta".
Chyba jednak się czyta i usuwa się te,które przypominają to czego się nie chce pamiętać.
ale co Maxi ma możliwość usuwania komentarzy na Snobce? myślałam , że nie.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora