Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 15:37   #991
Ja_Soldat
Raczkowanie

Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
miałam dzisiaj jazdy, tylko plac bo na miasto nie chciałam. nie wiem co zrobiłam, ale wyj.ebał mi się moto cały czas był na biegu i zaczął mi się po asfalcie kręcić w kółko leżąc po 2sek dopiero go zgasiłam normalnie mózg roz.ebany przestraszyłam się koszmarnie.. ogólnie to lało dziś, plac mokry, możliwe że dodałam za dużo gazu na skręconych kołach :/
Jak się nie wy☠☠☠... to się nie nauczysz Poza tym motocykliści dzielą się na tych którzy leżeli i na tych którzy będą leżeć. Mój chłopak w tym roku po 12 latach jazdy na moto się przewrócił pierwszy raz. Dobrze, że mnie tam nie było bo bym umarła ze śmiechu jakbym zobaczyła jego minę. A co najgorsze, że glebę zaliczył 10 minut przed zamontowaniem crashpadów. Powiedział, że jak leżał przykryty motocyklem to był w takim szoku, że aż nie mógł uwierzyć, że się przewrócił. Grunt, żebyś się nie przewracała na własnym moto bo te na kursie zaliczają kilka gleb codziennie
Ja_Soldat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując