Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 16:18   #493
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ZASNĄŁ ale cichosza

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Okazało się, że Ewcia ma obniżone napięcie, stąd tak mocno główkę do tyłu wyginała i za mocno się wygina na prawo. Ja tej asymetrii nie dostrzegam kompletnie, ale jak te panie zaczęły Małą badać to faktycznie było widać różnicę jak się zachowywała na prawej, a jak na lewej. No i przez to napięcie za słabo trzyma główkę do siadu jak na swój wiek i ma źle środek ciężkości.
Laurko nam właśnie o to wyginanie do tyłu chodziło.

To dobrze, że się opamiętał I doczytałam o teściowej dalej, super, że tak się dogadujecie teraz. Jednak przerąbane mają wszyscy ci, którzy muszą mieszkać z rodzicami/teściami i nie mają perspektyw na zmianę.

No pewnie, że się liczy, brawo dla Kubusia

Brawo!

O kurde, to aż strach się bać, dzięki Bogu, że to fałszywe alarmy były.

jejku, skąd w tych dzieciach tyle siły od razu jak oczka otworzą

U mnie też ostatnio była dyskusja o dwóch daniach, bo u mojego zupa to nie jedzenie, zawsze słyszę, że zupka przelatuje i człowiek dalej głodny. A mi zupa wystarcza

Wszystkiego dobrego

No ja właśnie też nie, człowiek nie ma siły się odwrócić, a co dopiero ewakuacja...

Okropnie wkurzająca ta pogoda
Kciuki za wizytę!

Biedny Julasek trzymam kciuki!

Ale śliczny łobuz

Lady biedny Pietraszko, doczytałam, że już lepiej na szczęście. Ale biduś się umęczył

Fewciu Blaneczkę już chyba coraz bardziej drażnią te szelki, dlatego tak się wierci. Biedulka, dobrze, że z każdym dniem coraz bliżej do ich zdjęcia.

Insolito gratuluję takiego spania u Piotrusia

Szaja witaj z powrotem

Tresello brawo za wagę cieszę się, że ta bakteria nic poważnego

Gojka kciuki za okulistę!

Little dobrze, że chcecie jeszcze gdzie indziej iść bo to jakiś dziwny lekarz.

Deli jak ja nie cierpię takiego zachowania. Jak się rozmyśliła to niech powie wprost, a nie jakieś podchody. Mój mąż teraz szukał pracowników i też ludzie się pozapisywali w grafik, że chętni i w ogóle, a potem telefonów nie odbierają i zero kontaktu z nimi. Jeden gośc nawet chamsko się wyłączył w połowie rozmowy jak już odebrał Kurde, to po co oczy mydlą, że przyjdą do pracy, przecież nikt im nie każe.

Sarah przerąbane z tym księdzem. Za dużo problemów robią z tymi chrzestnymi, zdecydowanie za dużo.

Mała śliczny Oskarek! A czapka też ok

Kurde, ale mi zimno. Mój debilny sąsiad maluje jakimś lakierem i mi przez łazienkę wleciał smród do mieszkania. I wietrzę, wszystko pootwierałam i piździ mi teraz. A Ewcia kocem opatulona leży
mi też
a co do sąsiada to
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej lale, Maly dalej jecYdluje ale juz oki nawet pospi wylulany, uf!!!

Zapomnialam sie pochwalic,Pietraszko wazy 7720 grubasek! Pediatra nim zachwycona, ze towarzyski usmiechniety jeju jeju
Pogadalam z nia o glutenie, wprowadzaniu pokarmow i zdecydowalam sie wprowadzac juz teraz gluten, poki jak najwiecej karmie piersia. Wlasnie robie zamowienie swoja droga chcialam holle zamowic w apteka dziecka, ale tam jakos malo maja? Z allegro znalazlam cos takiego jak marketbio, duzo holle maja, wykoszykowalam i zaraz place mam nadzieje, ze nie przejade sie jak Pstryczek na sklep myszka
za piękną Pietraszkową wagę

dzisiaj mnie nie ma wcale bo pitraszę (kurczaka po tajsku) dzisiaj mamy rocznicę - 6 lat jak jesteśmy razem z tż
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora