Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 16:35   #4845
Veronic
Wtajemniczenie

Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz

hello

ale dzisiaj mamy dzień, wczoraj było super... Wojtuś nawet w dzień przespał ciągiem 4 godzinki, a dzisiaj masakra
już w nocy dał mi popalić... płacze, z bólem robi bąki, a potem to już chyba sam nie wie czego chce, chyba cierpi na bezsenność
niby śpi, a za chwilę gubi smoczka i od razu wielka panika...

a pogoda dobija mnie jeszcze bardziej ciągle leje i jest zimno, u Was też??

Antoinette- gratuluję córeczki ! w końcu się doczekałaś

Nuna
- zaciekawiło mnie czemu chcesz rozkręcać laktacje, jeśli masz dużo pokarmu ?

Justi- pięknie zamotałaś synka i gratuluję pierwszego wyjścia na dwór

co do smaku mleczka to ja kiedyś odciągałam przez cały dzień , trzymałam mleko w lodówce, ale wieczorem postanowiłam je powąchać i spróbować- niestety nie smakowało za dobrze, więc je wylałam...
ale to był tylko ten 1 raz , normalnie smakuje dobrze, słodko i nie ma zapachu

wczoraj pisałam o moim "nawale" a dzisiaj cycki już są w miarę miękkie i nie przepełniają się tak bardzo mam nadzieję, że tak zostanie

banka- fajnie, ze u was się poprawia z brzuszkiem, u nas jest w kratkę, 1 dzień ciągły ryk, 2 dzień dużo dużo lepiej i tak w kółko

vil- 2 tygodnie temu Mój Młody był mierzony przez lekarkę i wyszło jej , że ma 57cm. wczoraj zmierzyliśmy Młodego i ma 62cm, więc wszystkie ciuchy 62cm są już na styk, zaczęłam zakładać mu niektóre ciuszki 68

ash- super, że jesteście w domkku!

anoxee-
3mam kciuki za rozwój akcji
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora