2013-06-26, 16:35
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
hello
ale dzisiaj mamy dzień, wczoraj było super... Wojtuś nawet w dzień przespał ciągiem 4 godzinki, a dzisiaj masakra
już w nocy dał mi popalić... płacze, z bólem robi bąki, a potem to już chyba sam nie wie czego chce, chyba cierpi na bezsenność 
niby śpi, a za chwilę gubi smoczka i od razu wielka panika...
a pogoda dobija mnie jeszcze bardziej ciągle leje i jest zimno, u Was też??
Antoinette- gratuluję córeczki ! w końcu się doczekałaś 
Nuna- zaciekawiło mnie czemu chcesz rozkręcać laktacje, jeśli masz dużo pokarmu ?
Justi- pięknie zamotałaś synka i gratuluję pierwszego wyjścia na dwór 
co do smaku mleczka to ja kiedyś odciągałam przez cały dzień , trzymałam mleko w lodówce, ale wieczorem postanowiłam je powąchać i spróbować- niestety nie smakowało za dobrze, więc je wylałam...
ale to był tylko ten 1 raz , normalnie smakuje dobrze, słodko i nie ma zapachu
wczoraj pisałam o moim "nawale" a dzisiaj cycki już są w miarę miękkie i nie przepełniają się tak bardzo mam nadzieję, że tak zostanie
banka- fajnie, ze u was się poprawia z brzuszkiem, u nas jest w kratkę, 1 dzień ciągły ryk, 2 dzień dużo dużo lepiej i tak w kółko
vil- 2 tygodnie temu Mój Młody był mierzony przez lekarkę i wyszło jej , że ma 57cm. wczoraj zmierzyliśmy Młodego i ma 62cm , więc wszystkie ciuchy 62cm są już na styk, zaczęłam zakładać mu niektóre ciuszki 68
ash- super, że jesteście w domkku!
anoxee- 3mam kciuki za rozwój akcji
|
|
|