|
Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 20
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Dziewczyny a czy pediatra moze stwierdzic lub wyslac na badania jakies czy dziwcko ma wlasnie nietolerancje laktozy i nalezy je karmic mm?
Moj wysypki nie ma i np.noc przespal ale teraz w dzien ma na milion proc. Kolki bo bardzo krzyczy. Dostaje biogaie od kilku dni. Dzis dalam pierwszy raz sab simplex ale mimo to wrzaski ( nie wiem czy na dzialanoe potzebny jest dluzszy czas czy od razu bo jak od razu to efektu brak) . Ja jem chleb z szynka gotowana na sniad.i kolacje z odrobina masla. Na obiady zupy typu rosolek, jarzynowa z gotowanym miesem i ryzem lub makaronem. Nic poza tym wiec na pewno nic wzdymajacego a z nie wzdymajacych tez malo. Wiec podejrzewam ta nietolerancje i zastanawiam sie czy pediatra to wykryc moze.
Dodatkowe pyt. Do mam dajacych mm bo kto wie czy nie bede musiala przejsc. Jatak wy to robicie ze macie je szybko gotowe? Bo w instr.napisane ze wode zagotowac a pozniej sclodzic do 40stopni, a przeciez to wszystko trwa i dziecko sie niezle wkurzyc moze. A w nocy to juz w ogole takie wyprawy do kuchni to chyba ciezko. Wiec jak robicie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
to dziecko 2 tygodniowe moze miec juz kolki? myślalam ze od 3
co do mleka, możesz zrobić z wodą źródlaną albo przegotowaną w temp. pokojowej, nawet lepiej jak przyzwyczaisz młodego do jedzenia w temp. pokojowej nie będziesz się bujać z podgrzewaniem, a dzieciom wszytsko jedno u mojej przyjaciółki mała nawet nie chce ciepłego