2013-06-26, 16:10
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
YvesRocherowy FAQ, czyli Frequently Asked Questions - Najczęściej zadawane pytania.
w trakcie tworzenia- masz pomysł, co powinno się tu znaleźć? napisz do mnie pw. 
KLIK
Dlaczego mojego zamówienia nie ma w historii zamówień?
Zamówienia są rejestrowane w systemie z kilkudniowym opóźnieniem.
Powiedzcie mi, czy jeżeli jestem klientem esklepu i mam kartę w stacjonarce, to gdy skorzystać z wysyłkowej po raz pierwszy to jestem nowym klientem? Skoro to trzy odrębne kanały dystrybucji, to tak powinno być, ale nie jestem pewna, więc pytam.
TAK
przypominam że jeśli ktoś zmienił adres dostawy podczas składania zamówienia to nie będzie miał go w historii - oni mają dziwny ten system i nie mogą zarejestrować dwóch adresów zatem tworzą nowy nr klienta pod te zmienione dane i zamówienie nie pojawia się w historii - ja jak wysyłam paczki do biura to tych zamówień nigdy nie ma w historii a jak do domu to są.
i na fakturach też można sobie sprawdzić że jest inny nr klienta.
Dlaczego nie mam historii zamówień na swoim koncie klienta?
Historia pojawi się dopiero po drugim zamówieniu. Jeśli nadal jej nie ma - napisz do BOK.
jeśli mam mailing z sierpnia i dostane jeszcze na urodziny też w sierpniu to mogę 2 jednocześnie wykorzystać w stacjonarce ?
Tak, można.
czy w ofercie dla przyjaciółki można zamówić rzeczy z poza magazynu
tak, ale wtedy obowiazuja ceny podstawowe
Jeśli składałabym zamówienie ze sklepu internetowego to mogę wziąć 2 razy ten sam prezent np. dwa razy prezent niespodzianka?
TAK
Dlaczego przy zamawianiu przez internet w ofercie, w której jest do wyboru kilka kosmetyków, zielona kropka wyboru cały czas pojawia się przy jednym produkcie, a nie tym który chcę wybrać i w który klikam?
upewnij się, że klikasz w produkt, który chcesz otrzymać i przejdź dalej z zamówieniem. na liście zamawianych produktów powinien się pojawić produkt, który wybrałaś. kropka nie działa od jakiegoś czasu
Powiedzcie mi, czy z ofert dla nowych gdzie jest błyszczyk i woda zamawiacie na siebie, mimo że jesteście już klientkami czy wciągacie za każdym razem kogoś nowego? Przejdzie mi takie zamówienie jeśli wpiszę normalnie swoje dane, mimo że jestem klientką od x lat? Nigdy tak nie próbowałam
Zamawiałam przez stronę na siebie tylko bez logowania. Swoje dane wpisywałam dopiero kiedy juz mialam pełny koszyk.
co polecacie jako prezent za I poziom pieczątek w stacjonarce? max wartość bez zniżek 15zł
-żel duży PN dopłata 90gr
-kremy do rąk z dopłatą lub bez
-duże mleczko PN dopłata 5zł
co polecacie jako prezent za II poziom pieczątek w stacjonarce? max wartość bez zniżek 40zł
-róż CN
-duża woda PN
-peeling PN
-olejek lub mleczko tdh
-maseczka tdh dopłata 10zł
-podkład matujący dopłata 4zł
-krem bb dopłata 9zł
-kremy hydra vegetal
co polecacie za III poziom pieczątek w stacjonarce? max wartość 70zł
-eliksir do masażu tdh
-puder sypki
-puder matujący w kamieniu