Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 16:43   #8621
zan123
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Dokładnie, dlatego ja rzadko zwracam uwagę na rozmiar stanikowy, bo on zależy od obwodu. Np te same piersi wejdą w 75C, 70D czy 65 E, a w żadnym wypadku nie jest to miseczka E
Dla mnie jest wyznacznikiem rozmiar wizualny. Ja np niedawno przymierzałam stanik 65F i był ok, a ja mam niewielkie piersi, więc ....

Kwiatuszku gratulacje!!! Daj cycuchom się ułożyć, oceniać je jeszcze zdążysz Narazie mogą być brzydkie, krzywe, ściśnięte, nierówne i wszystko inne

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Nie żałuj, teraz już nie ma sensu, bo i tak nie masz na to wpływu. Ja żałowałam i niepotrzebne nerwy przez to były. Pokochaj je takie jakie są. Skoro nie mogłas mieć większych, to znaczy, że by się nie zmieściły. Za duże by się marszczyły, wyglądałyby sztucznie, zwyczajnie by Ci przeszkadzały. Swojej anatomii nie zmienisz niestety A jak za jakiś czas się skóra rozciągnie Twoje będą nadal wyglądały ładnie. Za duze by tak nie wyglądały
Wiem, wiem, kochana Babie nie dogodzisz Niestety nie da się przewidzieć efektów operacji, nigdy nie wiadomo co z danego implantu wyjdzie. Dziś jak patrzę na mój biust krytycznym okiem, gdy już emocje pooperacyjne oraz euforia wynikająca z samego faktu posiadania piersi opadły dochodzę do wniosku, że mam za szeroki implant, a piersi wychodzą wyraźnie poza obrys klatki, moim zdaniem odrobinę za bardzo, przez co wyglądają jak przyklejone, natomiast z drugiej strony, brakuje im w projekcji, patrząc z profilu są maluchami, stąd te moje wzdychania za większym biustem Zatem tym razem wzięłabym węższe, ale o większej projekcji. Cóż, kocham je mimo ich wad Jeszcze się pewnie zmienią Nie bijcie

Edytowane przez zan123
Czas edycji: 2013-07-19 o 18:42
zan123 jest offline Zgłoś do moderatora