Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - miłość???
Wątek: miłość???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 19:18   #1
Cholerycznaa
Rozeznanie

miłość???

Wszystko zaczęło się bardzo nie dawno,świeża sprawa Napisał do mnie z propozycją spotkania. Zgodziłam się. Wyszliśmy, chodziliśmy, rozmawialiśmy - norma Rozmowa zeszła nam w tematy miłości. Wiedziałam wtedy, że jest we mnie zakochany. Znaliśmy się już rok. Nie raz mówił, że mnie kocha i zrobi wszystko abyśmy byli razem. Tylko, że ja nie chciałam się zgodzić. Nie chciałam angażować się w związek. Usiedliśmy na ławce i po długich minutach milczenia, wydawało się, że godzinach nagle dostałam pytanie "Zalezy ci na mnie" - powiedziałam, że tak. W sumie to nie jest kłamstwo. Zalezało mi tylko, że nie na jego miłości a przyjaźni.
Nie przemyślałam całej sytuacji, dałam ponieść się emocją, nawet miałam wrażenie, że łza zakręciła mu się w oku i poleciała po policzku(Ale zakrywał się, tak abym tego nie widziała) Zgodziłam się na związek. Tyle, że już następnego dnia miałam wątpiwości, czy aby na pewno zrobiłam dobrze. Myślałam o tej sytuacji godzinami, czy zostać z nim czy wyjaśnić całą sprawę od razu, żeby potem nie było jeszcze większej afery. Poradziłam się przyjaciela, on stwiedził,że powinnam od razu powiedzieć co myślę. Postąpiłam strasznie głupio zgadzając się na bycie z nim. Nie mogłabym mu spojrzeć w oczy po tym wszystkim i powiedzieć, że jednak nie chce z nim być. Wiem jak mu an mnie zależy. Napisałam mu długą wiadomość: Że bardzo szanuje go, lecz czuje do niego nie miłość, a przyjaźń. Oczywiście rozwinęłam swoją wypowiedź. Teraz nie chce mnie znać. Rozumiem to doskonale. Ale nie wiem co mam sądzić o swojej osobie. Co myślicie?