2013-06-26, 21:32
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
dzięki za info. koszty i zużywana ilość mm mnie powalają
ja nie wiem jak to jest z tą "alergią" u nas bo żadnych wysypek, niczego nie było, "tylko" bóle brzuszka. będę pytać pediatrę za tydzień co dalej...
myję wodą i odkładam. jak uzbieram ze 3 to przelewam wrzątkiem, najczęściej wieczorem, chyba, że w ciągu dnia mi brakuje butelek.
owszem, ale co mu zrobię. dokarmiam, może nadrobi...
nieeeee. oczywiście, że nam przysługuje. wszystkim kobietom, które urodziły w 2013 przysługuje 6 tygodni  nie daj się wyrolować.
|
a hippa probowalas?
tez maja dla alergikow, a cenowo naprawde dobre. O jakosci nie wspomne bo moja je kupy jak na moim mleku 
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------
Cytat:
Napisane przez klementyna1
ufff nadrobiłam...miałyście tyle nie pisac gaduły!!
My po szczeieniu, Kacper wazy 8600g, szczepienie zniosl dzielnie, na moje pyt. co robic z tym wrzaskiem przy karmieniu p. dr stwierdzila, ze syn jest pączkiem i nic...i ze moze jest przejedzony...ale on placze po 2min ssania, czaem niej..najadał by sie w takim sprinterskim tempie?ja mowie, ze wydaje mi sie, ze ma wzdecia,a ona, ze mozliwe, bo jest bardzo ruchliwy i wystarczy ze przy jedzeniu sie powierci i wzecia gotowe...ehh kupilismy zie espumisan-bedzie widac. DObrej nocki!
|
mojego chrzestnego pediatry dzis nic nie przebije
dzownilam skonsultowac nowy lek jaki zapisano Malej i przy okazji chcialam zapytac bo mnie zaniepokoilo ze w nocy Mala nie chce jesc.
Odpowiedz wujka: Aga no musisz isc do sklepu kupic gromnice wielkosci jak Natalka i pojechac na pielgrzymke do czestochowy i zapalic powinnas sie cieszyc bo masz spokoj i nie bedziesz musiala wstawac w nocy do 5 roku zycia jak co poniektore matki
|
|
|