2013-06-27, 09:47
|
|
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Dzień dobry
Maria
Nestelle dla mnie też trampki na obcasie to nieporozumienie:/ marzę o hunterach ale nie mam jak zmierzyć i boję się o szerokość
Klementyna
Moderna, u Was ogólnie jest chyba inny kalendarz szczepień prawda?
Też mi zaczęły włosy lecieć, a że mam długie i kręcone i ciemne to są wszędzie widoczne podobno dermatolodzy przpeisują preparat loxon 5% pomaga.
Nyaa ja sięzastanawiałam nad ścięciem ale moje kręcone bardzo długo rosną, ciężko też znaleźć mi fryzjera który umie ścinać kręcone włosy tak żeby nie przeciąć loka więc pomysł upadł:/
Anika_s jak zdaży się Roszpunce wsadzić paluszka to wyciągam ale jak pcha czasem całe piąstki to nie smoczka też nie chwyci, ma odruch wymiotny-z tego to się akurat cieszę bo ja miaam duzy problem z odzwyczajeniem się
kmagg to je Ci faktycznie tak jak na puszce jest napisane Roszpunka różnie, raz jest to 60, raz 90 ale w większości po 120ml-na noc zdarza Jej się 150ml-więc puszka 400 różnie nam starcza-dajemy Jej bebilon comfort.
Butelki myję na zimno, w dzień przelewam wrzątkiem przed podaniem Małej. Na wieczór sterylizuję
Sorce za badania i resztę
Demeter za osiągnięcia
Alliw za Wasze też
Trooskava dla Kurczaczka
Villga mocne
my trafiłyśmy do takiego ortopedy, który twierdzi, że do 4 msc powinno się pieluchować nawet przy dobrym wyniku
W końcu nie pada więc po drzemce i jedzeniu idziemy na długi spacer
a jutro wraca Mąż
Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2013-06-27 o 09:49
|
|
|