Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-27, 09:47   #3702
BYou
MBZ♥

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Dzień dobry

Maria

Nestelle dla mnie też trampki na obcasie to nieporozumienie:/ marzę o hunterach ale nie mam jak zmierzyć i boję się o szerokość

Klementyna

Moderna, u Was ogólnie jest chyba inny kalendarz szczepień prawda?

Też mi zaczęły włosy lecieć, a że mam długie i kręcone i ciemne to są wszędzie widoczne podobno dermatolodzy przpeisują preparat loxon 5% pomaga.

Nyaa ja sięzastanawiałam nad ścięciem ale moje kręcone bardzo długo rosną, ciężko też znaleźć mi fryzjera który umie ścinać kręcone włosy tak żeby nie przeciąć loka więc pomysł upadł:/

Anika_s jak zdaży się Roszpunce wsadzić paluszka to wyciągam ale jak pcha czasem całe piąstki to niesmoczka też nie chwyci, ma odruch wymiotny-z tego to się akurat cieszę bo ja miaam duzy problem z odzwyczajeniem się

kmagg to je Ci faktycznie tak jak na puszce jest napisaneRoszpunka różnie, raz jest to 60, raz 90 ale w większości po 120ml-na noc zdarza Jej się 150ml-więc puszka 400 różnie nam starcza-dajemy Jej bebilon comfort.

Butelki myję na zimno, w dzień przelewam wrzątkiem przed podaniem Małej. Na wieczór sterylizuję

Sorce za badania i resztę

Demeter za osiągnięcia

Alliw za Wasze też

Trooskava dla Kurczaczka

Villga mocne
my trafiłyśmy do takiego ortopedy, który twierdzi, że do 4 msc powinno się pieluchować nawet przy dobrym wyniku

W końcu nie pada więc po drzemce i jedzeniu idziemy na długi spacer
a jutro wraca Mąż

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2013-06-27 o 09:49
BYou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując