Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dzisiejsza porada na ovufriend- czyli jak to jest z tymi przerwami we współżyciu? ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 10:07   #8
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: dzisiejsza porada na ovufriend- czyli jak to jest z tymi przerwami we współżyci

Cytat:
Napisane przez kkasienka Pokaż wiadomość
dziewczyny dzisiaj na ovufriend nastepujaca porada dnia

"Jeśli chcecie zwiększyć ilość i jakość spermy, dobrym pomysłem może być rezygnacja ze współżycia na jeden, dwa dni. Jednak dłuższe przerwy w kochaniu się (więcej niż 3-6 dni) mogą spowodować odwrotny skutek i pozostawić w spermie za dużo starszych, mniej ruchliwych plemników."

Czy stosujecie się do jakiś zaleceń odnośnie uprawiania seksu? Ja szczerze mówiąc wcześniej o tym tak nie myślałam, po prostu starałam się trafić w dni płodne i kompletnie nie msyslalam, ze mamy za dluga przerwe we wspolzyciu.

w ogole gdzies ostatnio czytalam, ze dziewczyny po miesiaczce az do dni plodnych stosuja calkowite abstynecje. maaaskra jakaś
TŻ ostatnio badał sobie nasienie i w klinice kazali zrobić przed badaniem nie mniej, niż 2, ale nie więcej, niż 5 dni abstynencji seksualnej, bo wtedy plemniki są w szczytowej formie