Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-27, 14:48   #3722
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Czarno- biale

masz racje stanowczo będziemy teraz nadużywać tej emotki
Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
TWEED, kurza twarz ale Ty śliczna jesteś i już kiedyś miałam pisać, że podobne jesteście z EN.

En czytasz to? Mówiłam że twoje pućki też są słodkie!
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Eeeee tam, po Lali mialam w dniu porodu po 3 godzinach plaski jak deska . Ale doslownie plaski jak deska, przysiegam. Tylko, ze wtedy przytylam nie 10, a 4,5 kg jedynie

nie wiem czy mam się tą informacją pocieszać, licząc na taki cud i w moim przypadku, czy uznać za wyjątek od reguły
Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam sie w 32tc
Dziś mnie nic nie boli wszystko ok, posprzatałam nawet chyba dletego ze słońce się pokazało...
tygodnia!

Kurcze, ale się cieszę, że jesteś za mną... W sensie, że są późniejsze daty porodów Gorzej będzie, jak urodzisz przede mną, heheheh

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
o niestety tak...durny jest mój organizm...a co najlepsze laska w szpitalu też zażywać musiała i jej prawie nic nie ruszało, a ja cała rozdygotana...
Jutro mam gina to zobaczymy do kiedy bede musiała zazywac to gówn.o....
to szczerze nie zazdroszczę pamiętam jak się ucieszyłam, że mi odstawili go po niecałej flaszce (bo też mnie okrutnie przetrzepało) a i tak serce bolało mnie tak, że ekg musieli robić