2013-06-27, 14:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
Napisane przez Oliath
Czarno- biale 
|

masz racje stanowczo będziemy teraz nadużywać tej emotki 
Cytat:
Napisane przez czarownica1
TWEED, kurza twarz ale Ty śliczna jesteś i już kiedyś miałam pisać, że podobne jesteście z EN.
|

En czytasz to? Mówiłam że twoje pućki też są słodkie!
Cytat:
Napisane przez Oliath
Eeeee tam, po Lali mialam w dniu porodu po 3 godzinach plaski jak deska  . Ale doslownie plaski jak deska, przysiegam. Tylko, ze wtedy przytylam nie 10, a 4,5 kg jedynie 
|

nie wiem czy mam się tą informacją pocieszać, licząc na taki cud i w moim przypadku, czy uznać za wyjątek od reguły
Cytat:
Napisane przez sarna405
Witam sie w 32tc 
Dziś mnie nic nie boli wszystko ok, posprzatałam nawet  chyba dletego ze słońce się pokazało...
|
tygodnia!
Kurcze, ale się cieszę, że jesteś za mną... W sensie, że są późniejsze daty porodów Gorzej będzie, jak urodzisz przede mną, heheheh
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------
Cytat:
Napisane przez madi82
o niestety tak...durny jest mój organizm...a co najlepsze laska w szpitalu też zażywać musiała i jej prawie nic nie ruszało, a ja cała rozdygotana...
Jutro mam gina to zobaczymy do kiedy bede musiała zazywac to gówn.o....
|
to szczerze nie zazdroszczę pamiętam jak się ucieszyłam, że mi odstawili go po niecałej flaszce (bo też mnie okrutnie przetrzepało) a i tak serce bolało mnie tak, że ekg musieli robić
|