2013-06-28, 08:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
Napisane przez ktosia86
Te baby to ja mam wiesz gdzie 
Yeah! I Marta na zlocie!!!!!!! Będzie siwy dym 
|
czerwony dym a nie siwi  
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
trzeba obadać, bo jest jakaś wizazowa aplikacja na androida, więc może jednak da się pisać z telefonu bez przeszkód...
Pisałyście jakiś czas temu o biustonoszach, więc jescze się wypowiem.
Ja kupuję bardzo ciasny pod biustem. Zapinam zawsze na pierwsze szlufki, żeby później móc przesuwać. Teraz trafiłam na biustonosz idealny i na razie nie planuję kupować innych. Dla kogoś z tak "pokaźnym" biustem jak mój, jest po prostu mistrzostwo świata - wypełnia miseczkę, jest pięknie uformowany, rewelacyjnie podniesiony i w końcu coś widać  atlantic magic. polecam
W połowie lipca idę na wesele... nie mam sukienki!
Kupiłam już buty. To czego nie znoszę robić, więc to cud, że jakieś mam, ale teraz muszę dobrać do nich sukienkę i średnio to widzę
Dzień dobry PIĄTEK! 
|
musze popatrzec na ta aplikacje 
a jak na male piersi to musze popatrzec, ;D cena zabija?
wesele bardzo bliskich osob jakas sukienka koktajlowa dluga krotka cos masz na oku?
brakowalo mi tego dzien dorby 
Cytat:
Napisane przez ktosia86
Rozmowa z moją córką:
Ja: Marceluś, kochasz mamusię?
Ona: Nie ale nie pać (płacz) mamuś

|
moja krew 
Cytat:
Napisane przez kliwia
gucia w atlanticu sa biustonosze na male piersi, miseczka powyzej D niewystepuje 
|
no to peszek ale tak jak Gucia zauwazyla jak ktos ma male to da rade ja doswiadczenia ktore biustonosze sa na duzobiusciaste nie mam ale obok triumpha ktory mnie zadowalal juz wiem ze musze zobaczyc atlantica
Czas edycji: 2013-06-28 o 08:10
|
|
|