2007-04-16, 23:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
Napisane przez Babygia
.
Fakt,rybki tak nie marudza,ale mialam kiedys akwaruim i miedzy innymi parke pielegnic zeberek,i za kazdym razem,jak skrobalam szybe z glonow,to facecik atakowal mi reke.Nic nie bolalo,co on tam mial mi zrobic,w koncu (na szczescie) pirania to nie byla,ale przeszkadzal,ale mial mores przed siatka do wylawiania,bo kiedys tak rozrabial,ze musialam go wylowic,zeby spokojnie posprzatac,wiec jak za bardzo podskakiwal,to jak mu przez szybe to sitko pokazywalam,dostawal paniki i chowal sie za kamienie i roslinki,obserwujac,co robie.Takie niby glupie rybki,a wcale nie takie glupie.lubilam je obserwowac,bo kazda miala swoje cechy charakteru,i bardzo byly ciekawe i zabawne.Oprocz gupikow,ktore naprawde sa glupie i mieczykow,ktore regularnie popelnialy samobojstwo wyskakujac z akwarium,az musialam kupic szybke,ktora kladlam na zbiornik,a te glupole zawziecie sie o nia grzmocily.Ot zwierzyna.
|
moja córka ma akwarium
jak byłam kiedyś w takiej totalnej depresji, to godzinami pztrzyłam na rybki, to były wtedy moje najpiękniejsze chwile w życiu
całe szczęście mi to przeszło (depresja oczywiście), bo na rybki dalej lubię popatrzeć, ostatnio zaprojektowałam akwarium o długości 2,40m, jest imponujące, morskie, pełno kolororowych rybek i dużo zieleni, raf koralowych..... wakacje
a rybki mojej córki w trochę mniejszym akwarium też się świetnie czują
pozdrawiam Was
|
|
|