Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-28, 12:16   #3277
cebulova
Zadomowienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Cebulova - kiedy masz wizytę??

Niech ktoś mnie kopnie w dupe..nie mam spakowanej torby w poniedziałek będziemy oficjalnie donoszeni: drzwi-strach:
W poniedziałek wizyta

I kopa proszę tu ode mnie też na zapęd

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ok.

Witam się po tygodniu z Polski.

Nie będę sie odnosić, bo nie nadrabiam.

My praktycznie już wszystko załatwiliśmy, kiecka się poszerza trochę. do odbioru jest 4.07.

A ja codziennie mam jakiegoś nerwa na tesciową, wczoraj sie popłakałam już, co ogarnęło mnie z resztek godności.
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Zaczęło się od jednego słowa, a skończyło na awanturze, powiedziała TŻtowi, że my jesteśmy problemem, bo zajmujemy duży pokój z najwygodniejszym łóżkiem, gdzie powinna go zająć któraś z sióstr.

I ogólnie, że TŻ zmienił się na gorsze, że nigdy taki nie był, a teraz kłótliwy i nic mu nie pasuje.

Wszystko moja wina. Wiec stwierdziłam, że nawet nie będę jej prosić o zamledowanie, tylko ja z małym będę zameldowana u siebie, a TŻ ze względu na krus u siebie.

TŻ pokrzykuje po wszystkich, tylko nie po mnie. I ona uważa, że ja go tak "ustawiłam", że on do mnie ma tylko szacunek, a ja go nastawiam przeciwko nim.

ale sytuacja wczoraj, TZ poszedł kupić jej nowa siekierę do rąbania drewna na rozpałkę, kupił najlżejszą z najdroższej firmy ( 450 zł) za nasze pieniądze. Powiedziałam ok, bo ja mamie tez kupiłam parę rzeczy.
A ona kręci nosem, że nie taka, że co to w ogóle jest. Tż się wkurzył masakrycznie, rzucił siekierę w głąb garażu i powiedział, ze ma w dópie to wszystko.

Najgorsze, że ona go prowokuje.

Aha, chrzciny robimy u mnie, bo TŻ powiedział, że nie bedzie dziecka stresował w grudniu.

O takie coś odwala.
O rany julek! Uciekaj od tej teściowej. Co za zołza no.
A stres przedślubny jest normalny. Zobaczysz, niedługo odetchniesz z ulgą.

Cytat:
AAAAaaaa wiecie co ja ostatnio usłyszałam??

"że niby mamy taki duży dom, a nie mamy graciarni":hahaha :

Dobrze, że nikt tego do mnie nie powiedział tylko do Tż- bo bym zapytała w Wy/Ty masz???
Hahahahahahaha,
Kurde, nasza graciarnia niedługo będzie musiała ustąpić miejsca pokoikowi dla dzidzi. :P

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Foto z wczoraj, przedstawiam Wam Kamilka (wychowanka tego wątku)
Ale śmiesznie te dzieciaczki wyglądają na 3D

Cytat:
Linka a gdzie ta dietetyka? Bo ja się chciałam do szkoły zapisać

Prawko od września...już postanowione
Oj to będzie się działo

Witam!
Dziś apogeum mdłościowe mnie napadło. Do 10 ledwo żyłam. Teraz zjadłam i trochę mi już lepiej. Czekam z niecierpliwością na poniedziałkową wizytę.
Miłego dnia!

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora