2013-06-28, 11:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Witam na odchowalni widzę, że przeniesienie zadziałało jooasia trzymam kciuki żeby gładko poszło i mały szybko się wtawił, Anoxxe nareszcie, może Leo już jest po tej stronie brzucha ;]
Sharp wiem co czujesz z zostawieniem małego z tesciową, ja jak narazie nie musze, ale bede odwlekała ten moment jak sie bedzie dało, nie ufam jej i boje sie, ze oleje moje sposoby i bedzie robiła po swojemu łacznie z przykrywaniem głowy pielucha kiedy młody płacze bo ona tak usypiała dzieci co do zmeczeia moze popros ją zeby przyjechała z wami posiedzieć i ty bedziesz miała czas dla siebie, ona bedzie zadowolona bo zajmnie sie mała, ale na wszystko bedziesz miała oko, ja tak robie i w odpowiednim momencie wkraczam do akcji w sumie Kube spokojnie zostawiam tylko z moja mama, TZ wpada w panike kiedy on płacze i nie wie co zrobić, nie umie go uspokoic i czasem mały przy nim wyje z godzine bo ma np mokro, a on do tego bardzo długo dochodzi
|
|
|