Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary-cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-28, 13:14   #912
Wicked_Girl
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXIII

Dziewczyny, orientujecie się czy ta marynarka pomarańczowa jest w intensywnym kolorze? Bardzo mi się podoba i akurat xs zostały może któraś z Was ją ma i się wypowie

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...6p1231041.html

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Nie widziałam jej nawetw regularnej kolekcji.
Raczyli mi przysłać całą brudną ze sklepu online.
Bardzo bym chciała ja miec
Rozglądałam się dziś za tą sukienką, ale jej nie widziałam

Cytat:
Napisane przez Vishnja Pokaż wiadomość
Dziewczynyyyyyy, wczoraj w GB widziałam 1 spódniczkę biał0-czarną Gabiową, ale jak na złośc byłam przed wypłatą, bez męża i bez karty kredytowej , więc nie kupiłam
Ale jaka ona śliczna.... Większosć ciuchów staram się kupować tak by pasowały do biura, wprawdzie nie mamy dres codu i ubieramy się raczej casualowo, to jednak kiecka wydaję mi się nieopdowiednia do biura (między innymi przez to, ze ona po bokach jest krótsza i taka odstająca, więc sporo odsłania). Powiedzcie, ze mam rację i nie mam czego żałować?....

Poza tym zmierzyłam paskową spódniczkę, sliczna, jak ją bardziej przecenią kupię.

Z ciekawości zmierzyłam mołkową koszulę i tak se mi się wydaje oraz "ceramiczne" spodnie - nawet fajne, ale strasznie lichy materiał i nie warte swojej ceny.
BTW - buty co mam na sobie mimo że mają platformę bardzo niewygodne. A podobały mi się na modelce na stronie.

I mały off. Capnęłam w Stradim kwiatowy blazer, a mąż mnie wyzywa od rumunów, cyganów i starych babć. Co o nim sądzicie?
W spódnicach wyglądasz prześlicznie
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora