2013-06-28, 12:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez malamaluczka87
a za mną ktoś tęsknił wogóle?;-)
Stokrotko- gratki za 9 miesiąc!
A ja się witam w 8 miesiącu;-) Wczoraj byłam u lekarza...Znów mam zapalenie pęcherza i jestem na lekach przez 2 tyg....Szyjka dalej zamknięta, a Adaś dalej główką w dół i napiera. Mój smok ma już 2kg;-) Główki nie da się już zmierzyć dobrze bo ponoć za dobrze wstawiona w dół i jest to nieobiektywny pomiar. Zobaczymy co będzie. Kolejna wizyta dopiero 25.07;-) Buziaki
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------
Wieści od Tomalinki - dalej morduje się ze skurczami - w nocy były już regularne co 5-8min, a jak pojechała na IP to straciły regularność i miała dopiero 1,5 cm rozwarcia i wróciła do domku. Biedactwo nasze męczy się, a przyspieszyć jej nie chcą, bo przed terminem. Trzymamy kciuki za naszą myszę!
|
ja się stęskniłam, właśnie myślałam dzisiaj o Tobie super, że wszystko dobrze na wizycie i że Adaś grzecznie siedzi u mamy w brzuszku, dalej u rodziców mieszkasz? Gratki za 8 miesiąc
Tomalinko trzymam kciuki, rozwarcie się robi więc lada dzień Hania wyskoczy ale Ci fajnie
jeszcze masz trochę czasu i zdążysz się przestawić na dziewczynkę na pewno
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
Kochana.Ja teraz pracuje za trzech. zmęczona też jestem potrójnie.
Jakbym wychodząc z pracy myślała co mnie czeka jutro to bym już dawno osiwiała. Co więcej urlop za miesiąc mam... a po urlopie dopiero będzie sajgon. Jesień zapowiada się bardzo pracowicie...
ale na razie w perspektywie są 2 dni lenistwa. I na tym trzeba skoncentrować swoją uwagę 
|
hej w końcu jesteś pracowita widzę jak zawsze
Cytat:
Napisane przez kotekk81
moze nie przemawia bo "wolalabys" mowic Wiktorek z przyzwyczajenia?
niemniej jednak podoba mi sie i Nina i Nela (Nina chyba bardziej ale to pewnie dlatego ze dla Mai imie Nina bylo jedna z wielu kandydatek haha)
noooo ciezkie powietrze jakies
Jak juz pisalam........coz za codowny dzien nastal!!!!!!!!!Nie dosc ze piatek to jeszcze od poniedzialku urlop  
|
o super, że masz urlopik, a ile czasu?
dzisiaj się nie wyspałam bo mąż bardzo późno wrócił z pracy bo o 1,30 a ja co najmniej do 3,30 nie mogłam zasnąć. Zawsze jak gdzieś idzie lub w pracy jest długo to martwię się i choćbym chciała spać to zdrzemnę się na chwilę a potem oczy na zapałki i nie da rady spać. On przyjdzie, szybko zaśnie a ja dalej się męczę.
|
|
|