Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-28, 12:16   #994
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
a za mną ktoś tęsknił wogóle?;-)

Stokrotko- gratki za 9 miesiąc!

A ja się witam w 8 miesiącu;-) Wczoraj byłam u lekarza...Znów mam zapalenie pęcherza i jestem na lekach przez 2 tyg....Szyjka dalej zamknięta, a Adaś dalej główką w dół i napiera. Mój smok ma już 2kg;-) Główki nie da się już zmierzyć dobrze bo ponoć za dobrze wstawiona w dół i jest to nieobiektywny pomiar. Zobaczymy co będzie. Kolejna wizyta dopiero 25.07;-) Buziaki

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Wieści od Tomalinki - dalej morduje się ze skurczami - w nocy były już regularne co 5-8min, a jak pojechała na IP to straciły regularność i miała dopiero 1,5 cm rozwarcia i wróciła do domku. Biedactwo nasze męczy się, a przyspieszyć jej nie chcą, bo przed terminem. Trzymamy kciuki za naszą myszę!
ja się stęskniłam, właśnie myślałam dzisiaj o Tobie super, że wszystko dobrze na wizycie i że Adaś grzecznie siedzi u mamy w brzuszku, dalej u rodziców mieszkasz? Gratki za 8 miesiąc

Tomalinko trzymam kciuki, rozwarcie się robi więc lada dzień Hania wyskoczy ale Ci fajnie
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Dziękuję
Powiem Ci, że jeszcze ciężko mi idzie przestawianie. Łapię się na tym, że mówię Junior albo on Tym bardziej staram się jak najczęściej mówić Mała, ona itp., co by nie przywitać jej na świecie słowami "Cześć synku"
Ale i na Wiktorka przyjdzie kiedyś pora
Z imieniem mamy problem... Jak myślałam o imieniu dla dziewczynki, to Nina była faworytem. Teraz, kiedy mówię do brzucha "Hej Nina", to jakoś do końca tego nie czuję... Także myślimy
Męża chyba mimo wszystko bardziej kusi Nela. Mnie ciut bardziej Nina (ale minimalnie).

O kciuki proszę, przydadzą się

Widzę, że nie tylko ja dziś zasypiam
Chyba taki urok piątków
jeszcze masz trochę czasu i zdążysz się przestawić na dziewczynkę na pewno

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kochana.Ja teraz pracuje za trzech. zmęczona też jestem potrójnie.
Jakbym wychodząc z pracy myślała co mnie czeka jutro to bym już dawno osiwiała. Co więcej urlop za miesiąc mam... a po urlopie dopiero będzie sajgon. Jesień zapowiada się bardzo pracowicie...

ale na razie w perspektywie są 2 dni lenistwa. I na tym trzeba skoncentrować swoją uwagę
hej w końcu jesteś pracowita widzę jak zawsze
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
moze nie przemawia bo "wolalabys" mowic Wiktorek z przyzwyczajenia?

niemniej jednak podoba mi sie i Nina i Nela (Nina chyba bardziej ale to pewnie dlatego ze dla Mai imie Nina bylo jedna z wielu kandydatek haha)

noooo ciezkie powietrze jakies

Jak juz pisalam........coz za codowny dzien nastal!!!!!!!!!Nie dosc ze piatek to jeszcze od poniedzialku urlop
o super, że masz urlopik, a ile czasu?

dzisiaj się nie wyspałam bo mąż bardzo późno wrócił z pracy bo o 1,30 a ja co najmniej do 3,30 nie mogłam zasnąć. Zawsze jak gdzieś idzie lub w pracy jest długo to martwię się i choćbym chciała spać to zdrzemnę się na chwilę a potem oczy na zapałki i nie da rady spać. On przyjdzie, szybko zaśnie a ja dalej się męczę.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora