2007-04-17, 08:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziwaczna cera BAAARDZO MIESZANA - dziewczyny co z tym zrobic?? HELP!!
Cytat:
Napisane przez dominikinha
no wiec tak myslalam myslalam i w koncu wymyslilam nie wiem czy zgodnie z zaleceniami ale mysle ze bedzie ok.
a wiec tak - zamowilam sobie emulsje avene SPF 50+ - L_V pisalas ze jest dobra a ponadto wyczytalam ze nie zawiera alkoholu. do tego zamowila clean-ac Avene ten lagodzacy podraznienia, swierdzilam ze to dla mnie w tym momencie najwazniejsze, zeby ta moja skora sie troche uspokoila. zamowilam tez diacneal bo byla promocja - poczeka sobie zreszta ja wyjezdzam a w uk nie widzialam do.
i tyle  myslicie ze dobry zestaw ? bede informowala jak mi idzie
poki co mam takie ampulki z wiesiolka gal - i sobie je nakladam na noc, troche mi pomagaja.
a do vichy to juz sie naprawde zrazilam - nie pierwszy raz. wydalam kase na ten normaderm - wiem glupia jestem ale sie nacielam bo mowili ze to wlasnie dla osob takich jak ja . nie mowiac ze kupilam ten vichy nowa skora to mnie walnelo po kieszenie. a jedyne co uzyskalam to wygladzenie - usunal mi martwe komorki. ech nie kupuje juz od nich nic. no chyba ze ten plyn micelarny
|
Dobrze wymyśłiłaś, tylko ni uzywaj jesczze treaz Diaccnealu - to kws i retinoidy w jednym i potrafi to poszczypać. CleanAC tez na noc tylko - i uwaga, tochę się lepi.
|
|
|