Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-28, 13:53   #802
nena_milka
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
a ja to się doczekać już nie mogę, jak będę moją kruszynkę trzymać w rękach mąż też się odczekać nie może, bo dzisiaj gadał do brzusia: "kiedy Ty w końcu stamtąd wyjdziesz, chciałbym żebyś juz była z nami" takie to było milusie kocham tego mojego męża za takie miłe drobnostki

ale powiedziałam Mu żeby tak nie gadał żeby malutka jeszcze tam posiedziała do terminu porodu spokojnie

dziewczyny czy Wasze maleństwa też mają czkawkę tak często jak moja mała średnio 2-3 razy dziennie ma czkawkę
mój to się tylko drze do tego brzucha jak palant jakiś "no cio tam siobie lobiś ty dupecku" już mu mówiłam że ma nie zdrabniać do dziecka to mnie nie słucha
a ja nie mogę wyczaić czkawki... czasem mnie puknie ze 3 razy w jednym miejscu ale to chyba nie to, bo podobno czkawka to lekko... no nie wiem
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

Macie jakiś sprawdzony przepis na pieczonego łososia? My zawsze z grilla jemy (patelni), ale mam ochotę na jakąś odmianę...
dla mnie najlepszy łosoś to cytryna, sól, pieprz, czosnek, troszkę masełka, w folię i do piekarnika. Wszystkie łososie lubię, nawet te najbardziej wymyślne ale taki najzwyklejszy najlepiej mi smakuje w sumie to każdą rybę lubię w ten sposób

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

aha! byłam w jysk i nie mieli przewijaków w sówki
buuu kup sobie ten kocyk za to
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora