2013-06-28, 13:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
ale tu ciiiiiiiiiisza 
maly mi zasnal wiec mam chwilke 
Cytat:
Napisane przez Lenova
Słuchajcie byłam z Blanka u naszej pediatry i mówię jej co mi ta rehabilitantka powiedziała o stopach małej to ona mówi że ona nic nie widzi i że jakby miała szpotawe stopy to by miała wykrecone do wewnątrz a jej się tylko lekko paluchy odginaja do przodu i że to wystarczy masowąć,i że jak mnie to uspokoi to da mi skierowanie do ortopedy niech on się wypowie.
Ja ogólnie nie lubię naszej pediatry bo jest taka sukowata trochę i nieczuła wobec dzieci ale jakoś specjalista chyba jest dobra. Na pieczątce też ma sto tytułów więc może jakas wiedzę ma. No i nie wiem czy po prostu ja sobie wmawiam już czy nie ale wolę wierzyć w jej opinię że Blanka jest zdrowa.
W ogóle to byłam z szoku bo ona ani razu nie pisneła ,ba nawet się śmiała w głos do tej lekarki aż jej twarde serce zmiękczyła
A waży 7300 
|
, dzielna dama
a co do tych stopek... mi sie wydaje ze gdyby rzeczywiscie takie miala to od razu lekarz by zauwazyl, i Ty tez. a tak - widzialo ja pierdyliard razy kilku "specjalistow" i zaden tego nie zauwazyl wiec na moje oko wszystko jest ok 
Cytat:
Napisane przez fewcia
Uwaga chwale się 
Polecam skazowym mamom kp,bez mleka i jajek,a w smaku cudo!
|

Cytat:
Napisane przez fewcia
Miałam jeszcze pisać, odebrałam wczoraj testy z krwi na skazę. I tak jak przypuszczałam, nic nie wykazały.
Gdzie jest Kija????
|
A Grzes nie ma dzis konca roku przypadkiem?
Cytat:
Napisane przez aniolekKB
Ja używałam do uszu OlivoCap i dobrze się spisywało, a koszt w normie 
Najlepsze na uszy jest kołchowanie, ale tutaj byś musiała znaleźć gabinet, który to wykonuje 
|
bosz a co to??????????, musze spr na all 
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Sarah-miałam już dawno pisać...
U nas też był problem z chrzestnym 
Jak byliśmy załatwiać i powiedziałam księdzu kto ma być rodzicami chrzt. To mi zakomunikował że następnym razem jak przyjedziemy z aktem urodzenia mamy ze sobą przywieźć kandydata na chrzestnego i jak on go zobaczy i skojarzy że chodzi do kościoła (a nie chodzi) to wtedy podejmie decyzję czy się zgodzi. Bo rodzice chrzestni mają być nie tylko wierzącymi ale i praktykującymi i dopóki nasze dziecko samo nie będzie mogło przyjmować opłatka to właśnie rodzice chrzestni mają do tego czasu to za niego robić.
|
yhy, juz widze te tabuny chrzestnych do komunii powoli kochani powoli, wystarczy dla wszystkich 
Cytat:
Napisane przez sarah67
i wiecie co dziewczyny
mimo, ze do kosciola chodze od swieta, swoja droga jak Papiez zmarl chodzilam codziennie do kosciola do czasu pogrzebu i pozniej co roku w rocznice smierci, to bardzo boli mnie to, ze nie bede mogla przyjac oplatka za moją córcię, bo mamy tylko slub cywilny 
|
i to jest dla mnie w tym wszystkim chore....
z jednej strony wiara w Boga, jakis mistycyzm, duchowe doznania a z drugiej surowe dupiaste zasady ktore utrudniaja ten kontakt z Bogiem tym, ktorzy naprade chca, czasem nawet potrzebuja 
bez sensu sa niektore te "ich" wymogi 
matka na komunii dziecka nie bedzie mogla przyjac oplatka bo jest po rozwodzie. lepiej zeby dziad lał ja i dziecko, nie? 
Cytat:
Napisane przez marsi11
acha i chciałam się pochwalić,że zrobiłam rezerwację wakacji- lecimy na Krete ale nie przez biuro a na własną rękę
mam nadzieję,że finanse nie pokrzyżują naszych planów bo wiecie jak to z sianem czasem jest
|
zazdroszcze 
Cytat:
Napisane przez aniolekKB
A my możemy się pochwalić, że jutro Martusia kończy 5 miesięcy a w buzi już dwa ząbki się świecą 
|

Cytat:
Napisane przez marsi11
Fewcia- jak na moją 4 osobową rodzinę to jakieś 4-5 tysięcy mniej niż przez biuro
lot rezerwuje przez :
http://www.ryanair.com/pl
a hotel przez booking.com
i oto cała filozofia
|
ooooooooo, to rzeczywiscie duuuuza roznica!
|
|
|