Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Intymny problem nastolatki -golenie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-28, 16:13   #1
chcialabym_wiedziec
Przyczajenie

Intymny problem nastolatki -golenie

Witam.
Założyłam sobie tu konto, gdyż jak sama moja nazwa wskazuje, chciałabym się do wiedzieć kilku rzeczy., a wstydzę się porozmawiać o tym z mamą.

Szczególnie chodzi mi o problemy intymne. Kompletnie nie wiem jak sobie poradzić z goleniem okolic bikini, jak również całego krocza. Jak miałam 14 lat byłam zszokowana wgl tym że mam 'tam włosy' dlatego zaczęłam je golić maszynką., jednak z każdym razem te włosy pojawiały się na większej powierzchni. Dlatego teraz golę tylko okolice bikini, gdyż boję cię, że te czarne, grubsze już włoski będą mi rosnąć także na brzuchu i całych udach. Z tym, że w te wakacje jade na obozy i będę praktycznie cały czas na plaży w kostiumie. nie chciałabym więc żeby te włoski wystawały mi spod majtek i były widoczne podczas biegania i grania na plaży. Pytanie więc moje jest takie, co zrobić żeby się ich pozbyć, ale jednocześnie zaprzestać temu, że gdy będą odrastać to znowu na większej powierzchni ciała... nie radzę sobie z tym i wstydzę się pogadać z mamą. Prosze o waszą pomoc.
chcialabym_wiedziec jest offline Zgłoś do moderatora