Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-28, 19:49   #936
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym wątku.
Wylądowałam w szpitalu dlatego tak zamilkłam. Mam nadzieję, że niedługo wyjdziemy :banghead: w końcu udało mi sie ściągać aplikację na telefon wiec bede zaglądać do Was
cześć dobrze że się odezwałaś. trzymam kciuki za wasze wyjście!

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
jestem

Dziękuję Kasiu za sms, bardzo miło mi się zrobiło
Wczoraj czułam się fatalnie, serio. Nie miałam siły na nic i ogólnie...
Dziś od rana była u mnie przyjaciółka, bo jedzie w niedzielę na sesję do Warszawy do 10 lipca... Prosiła żebym jej coś tam pomogła, dała trochę notatek, poukładałyśmy kompozycje na studia itp. Później wyszłyśmy na obiad i kawkę na miasto... Jak wracałyśmy to się rozlało! A że przechodziłyśmy obok galerii to weszłyśmy oczywiście chroniąc się przed deszczem No i wyszłam z butami na wesele Później wróciłyśmy do mnie i pomogła mi przesortować moje wszystkie papiery, umowy, rachunki, RMUA, notatki ze studiów itp itd więc było tego muuuuuultum wszystko obecnie jest posortowane w segregatorach i koszulkach, mam mega porządek w rzeczach, wszystko jest już w kartonie i będzie czekać na przeprowadzkę Tylko jakieś umowy zostawiłam na wierzchu jakby było potrzebne czy coś Jestem bardzo bardzo zadowolona!
No i właśnie pojechała, ja obecnie siedzę sama w domku, bo D. kończy o 21

No to się rozpisałam
hej to miałaś aktywny dzień. Pochwal się butami?

Wyciągnęłam męża na spacer - pogoda idealna około 20 stopni, lekko zachmurzone niebo ale coś za długą trasę wybrałam, bo 1,5 h nam zeszłoi znów poczułam jaką mam teraz słabą kondycję

motylku a tą Drogówkę to oglądacie online?
Bo właśnie przejrzałam tv i nic nie ma

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora