2013-06-28, 18:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie wizażanki.
Cytat:
Napisane przez Katiusia
Nie wiem czy przez tą pogodę, czy co... Ale mam dziś urodziny, Tż jest dłużej w pracy i pewnie później mu się nie będzie chciało przyjść, zresztą nie wiem, mam ochotę usiąść i pojeść czekolady i chipsów ( w kierunku tego już zrobiłam kroki, zaopatrując się w Biedronce  )- a miałam ćwiczyć
A poza tym jestem baaardzo mądra, poszłam dziś zanieść dokumenty do dziekanatu i okazało się, że w nazwie specjalizacji walnęłam zamiast słowo publiczne, napisałam państwowe  Babka najpierw kazała mi drukować i oprawiać całą pracę raz jeszcze, a okazało się że u koleżanki też jest taki błąd, więc jednak powiedziała, zebyśmy tylko pierwszą stronę wydrukowały i wzięły podpis od promotora i będzie okej. Na szczęście wzięła dokumenty, a str. z podpisem mam donieść w poniedziałek. Ale się tak nadenerwowałam przez swoją nieuwagę, że masakra. 
|
wszystkiego najlepszego  .
nie trzeba całej pracy drukować można strony wyjąć bez problemu, nawet w tych termozbindowanych . Ja miałam literówkę na stronie tytułowej jak jeszcze oddawałam wersję próbną pani promotor, na szczęście zauważyła podkreśliła i poprawiłam.
|
|
|