Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 20:23   #2008
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Bunny,fotki robiłam telefonem. Kurczę, rzeczywiście mają poblask jakby zieleni, czasem fioletu, a czasem popielu. Sama już nie wiem. Zapytałam się męża, to powiedział, że rzeczywiście są ''jakieś dziwne" I co teraz? Czy to zieleń?
Wstawiam fotki co przed chwilą pyknęłam.

Dzisiaj są już przetłuszczone, jutro umyję i zrobię jeszcze w dzień fotki.
nie sa zielone raczej na tym jasnym foto sa normalne- popielato-perlowe taka specyfika koloru. zobaczysz jeszcze jak sie spierze na razie bez paniki
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Bunny ze skora jest wszystko ok, tylko ten jeden paznokiec taki kijowy. Z tego co pamietam na drugim palcu duzym tzn u drugiej nogi tez to mialam ale jak to odczepilam to do tej pory juz jest wszystko dobrze... hmm ja bym ci proponowala brac buty na wkladke 24cm, ew. 23,8, i dokupic wkladki zelowe i podpietki- i dawac pod ta mniejsza stope. Ja tak teraz z balerinkami chodze, bo z jednej nogi mi spadaja
no to nie masz grzybicy bo by sie przenosila i dawala ci popalic
najsmieszniejsze jest to ze najlepsze moje buciki maja wkladke 23.5- pomierzylam teraz jak mam 24 to juz mi klapia na piecie
ja mam szczuple stopy to moze inaczej no i kaza mierzyc dlugosc stopy od duzego palca do piety, a ja mam 2 palec w stopie wyzej niz duzy sama juz nie wiem
bede sie trzymac tego 23.5
wiesz ja jak mialam jakies buty co klapaly- to od razu w smietnik- bo mi wkladki i pchanie waty w palce niewiele dawalo, bardziej draznilo

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

a tak sobie mysle ex... ze jesli ci schodzily pazury od za malych butow to o ile ty je mialas za male? ja nie raz mam rozna rozmiarowke, nosze wieksze i mniejsze, nieraz cisnace nim rozchodze i od tego mi nigdy nei schodzil paznokiec