2013-06-29, 09:28
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Kejt Ja nic nie wiem o szyjce i nie bede wiedziala do samego konca. Powiedzieli mi tylko, ze maly juz nisko. Tyle mojej wiedzy. Dodam, ze ginekolog widzial mnie tylko 3 razy i to jak bylam w Polsce. To, ze Franek jest glowka w dol wiem tez od polskiego ginekologa-tutaj sprawdzaja to macajac brzuch wiec jakos nie wierze im w to ich macane slowo, tak samo jak po macankach brzucha polozna podaje mi wage dziecka...
Kathe
En trzymaj sie kochana, jakos dacie rade przez te 6 miesiecy wytrzymac u tesciow. Ja wierze, ze jak Bog daje nam dzieci to daje tez sily i mozliwosci aby je wychowac(tylko niektorzy ludzie nie umieja z tego korzystac) U mnie w rodzinie mowi sie: za kazdym dzieckiem bochenek chleba do domu idzie A co do ciazy to tez mam jej czasem dosc i czekam na ten porod troche jak na zbawienie...
Trzymam kciuki za pomyslne, mimo wszystko rozwiazanie problemow.
Agrafka tez mam butelki aventu. Widzialam u znajomych, ze dzieciaczki z nich ciagna mleko az milo. Nawet miala okazje nakarmic mala krolewne
Ewusia slicznego masz synka
Oli Lila jak zwykle cudnie sie prezentuje A jaki smok ma wielki
Elain za tydzien!!!! No czas sie rozpakowac kochana! Dajesz, dajesz
Witam sie z rana! Dzisiaj cala noca przespana, poza pobudkami na siku oczywiscie
|
|
|