Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-29, 11:15   #281
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

Ciekawe jak Asiunia po wynikach )

A Perse się odzywała już z domku czy jeszcze nie?
Asiunia milczy a Perse pisała .Jest w domku i cały czas albo opiekuje sie Arturkiem albo odciąga mleko i na razie nie ma czasu za bardzo z nami byc.
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Czasem po prostu los decyduje za nas Grunt to starać się zrobić coś pozytywnego
My byliśmy jeszcze w o tyle dobrej sytuacji, że decydowaliśmy tylko za siebie, nie było dziecka w drodze. Na En spadło wszystko na samą końcówkę ciąży, ale jest silna i na pewno dadzą sobie radę
Na pewno da rade.En jest mocarna kobita
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Jutro przyjeżdża moja siostra z aparatem to Was zarzucę zdjęciami

Bo aparat teściowej na którym nota bene są porodowe zdjęcia Gluciątka Tż po pępkowym zostawił w taksówce

I jakoś nie ma czasu aparatu odzyskać

to czekamy (nie)cierpliwie na Potrusiową aktualizacje
Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny

Samopoczucie raz lepiej raz gorzej. Juz nie wymiotuje teraz ciezko mi isc do wc. Tzn.chodze codziennie ale jest ciezko . Mam napady placzu i stopy mi pieka jakbym sie oparzyla.
Nogi mam jak balerony i mega napiete. Do tego czasami w nocy stopy mi swedza i sie drapie. Dziwne to jakies i mam takie biale plamki na lydkach i stopach. Kupilam sobie Bielenda Sexi mama na opuchniete nogi,ale to nie robi w ogole nic. Zimna woda jest mila ale na chwile. Jedynie lezenie z zimnymi okladami pomaga, ale wstane 30min i wracam do normy.

Kathe-

En- mam nadzieje ze sie wszystko wyprostuje

Lece spac bo dobija 5rano
Papatki
biedulko odpoczywaj .Taki nasz cięzarówkowy los,co rusz cosik dolega .
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ja ostatnio opowiadałam przyjaciółce jak stojąc w Kauflandzie przy mięsie porównywałam świńskie raciczki do moich spuchniętych stópek. A ona wczoraj do mnie, że była w Kauflandzie i widziała te raciczki..i rzeczywiście podobieństwo było

Jestem zboczona

raciczki

zboczuchu Ty ja to o Piesku pisałam