Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek -wymuszone zaręczyny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-17, 14:19   #2181
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek -wymuszone zaręczyny

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Czytam ten wątek od pewnego czasu i wreszcie postanowiłam się ujawnić 2 maja tego roku minie 5 lat z moim TŻ. No i w tym problem, bo to 5 lat chodzenia ze sobą Mam 22 lata, a moje Słonce 28. I tak już od 2 lat czekam na zaręczyny W naszą 4 rocznicę wyjechaliśmy do Wrocławia i strasznie się nastawiłam na to, że TŻ mi się oświadczy. Zawiodłam się Bardzo to przeżyłam. Było mi okropnie przykroI od tamtej pory jak tylko pomyślę o zaręczynach to mi się płakać chce Wiem, że najważniejsza jest miłośc. Ale strasznie mi przykro. Różne mysli przychodza mi do głowy: a może nie jest pewien czy chce ze mną być, a może czeka az mu sie trafi ktoś lepszy... A ja chciałabym, żeby pokazał, że myśli o mnie poważnie Zbliża się 5 rocznica , a mój TŻ wymyślił wyjazd do Pragi. A ja staram się nie nastawiać na zaręczyny Ale chyba jestem jak pies Pawłowa Samo sie nastawie w środku Im blizej rocznicy, tym częściej o tym myślę Boję się, że się znów zawiodę I wiem, że to nie musi nastąpic w rocznicę, ale chcialabym żeby już pokazał, że wiaże ze mną powazne plany i że jestem dla niego kims wyjątkowym EhhhhSmutno mi
Coż MELODIO MGIEŁ NOCNYCH szystkie borykamy się z podobnymi problemami.....
A czy Twój Tż wspominał kiedykolwiek o ślubie Waszym, o planach, no wiesz czy były takie rozmowy... Jeśli tak to możnaby jakoś delikatnie na niego wpłynąć......Ja też uważam, że to delikatny temat, ale jak mi napisały dziewczyny w tym wątku" Szczęściu trzeba pomóc"
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora