Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41553564]EdizA, meeedzik - kapitalne macie pazury 
Miałam i używałam Ładnie nabłyszczał i był ok ale jak olejowałam przednie pasma to intensywny aromat (?) podrazniał mi oczy (wręcz łzawiły) ale może to tylko ja tak mam.
Zrobiłam sobie dzisiaj glossa z indygo na resztkach Waxa miodnego. Trzymałam go tylko 3h bo nie miałam więcej czasu więc kolor nie chwycił jakoś super mocno, ale za kilka "indygowań" powinno być lepiej Loki nie powalają, bo są jedynie wyrypane i doprawione pianką oraz żelem.[/QUOTE]
woooow, jestem pod mea wrazeniam twoich włosów cudownie wyglądają z tą prosta grzywka i mają piekny kolor 
Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost
Cześć, koty! Pamiętacie mnie jeszcze?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
oczywiscie!
jakie masz sliczne włoski a kolor to juz wogóle 
Cytat:
Napisane przez Kathinna
a ja się będę chwaliła 
Taki tort zrobiłam:
|
ale czołg! zajeee..! 
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41557771]Dzisiaj widzialam ja w drogerii Laboo za 21 zl chyba, że chcesz odlewkę to moge Ci wyslac, tylko musze poszukac jakiegos pojemniczka i jeszcze jakbys chciala to 3minute z Aussie
[/QUOTE]nie wiem czy mam u siebie taką drogerię musze obczaić 
nie musisz się fatygowac, ale bardzo dziękuje za propozycję ! 
a jak ta aussie? bo jakos jestem do nich sceptycznie nastawiona 
Cytat:
Napisane przez meeedzik
dziękuję  przyzwyczaiłam się  będę musiała kupić jakiś fajny czarny lakier, bo ten co mam jest okropny, już mam przetarcia na końcach
No i zdobienie w realu zebrało sporo komplementów
|
ja mam z bell nawet fajny jest 
nie dziwie się
Moja pielęgnacja włosów
|