2013-06-29, 18:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
Napisane przez malinka0525
Dotka ja się zaopatrzyłam w laktator ręczny firmy BabyOno, taki najzwyklejszy. Dziś go wypróbowałam bo chciałam sprawdzić ile tego pokarmu w moich piersiach jest bo mała ciągle nie najedzona i muszę ją mm dokarmiać  Ciągnie ładnie i dość mocno zasysa cyca, ale można się nieźle zmęczyć przyciskając tą pompkę.
|
Malinka,moze sprobuj odciagac podczs karmienia?
Mi tak ktos poradzil i to sie swietnie sprawdza, w ogole reki nie meczysz Lilo zasuwa z prawej, ja z lewej, potem zamianka - ona dostaje lewa wyssana czesciowo, ja prawa juz przygotowana jej ssaniem. Zanim zdazy sie moj leniuszek zmeczyc i usnac, w butelce jest porcyjka na "dopchanie" brzuszka . Dzieki czemu ja mam wiecej pokarmu stopniowo, a ona najedzony brzuszynek i spi po kilka godzin potem. Plus ja pije na potege duzo herbatki na laktacje, teraz akurat mam z Herbapolu . I butla (45 ml) jest tylko jedna na dobe, na noc - a mam nadzieje i z tej zrezygnowac z czasem 
Poza tym juz malej ssanie mnie nie boli - laktator bardziej ale bylo ciezko przez chwile, fakt
Kubulek
|
|
|