Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dlaczego on ma do mnie taki dystans?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-29, 18:46   #1
iloveyou2
Raczkowanie

Dlaczego on ma do mnie taki dystans?

Mam dylemat dotyczący jednego chłopaka. Otóż, znamy się już 4 lata, chodziliśmy do jednej klasy w liceum i zawsze mieliśmy kumpelskie relacje, ale nic w stylu najlepszego przyjaciela, po prostu kolega, o którym za wiele nie myślałam, jak był to był, nie było to nie, po prostu nie zwracałam na niego jakiejś szczególnej uwagi. To zmieniło się w ostatniej klasie liceum kiedy okazało się, że mamy wziąć udział w konkursie tańca, jako para. Oprócz nas były jeszcze dwie inne pary no i wiadomo, że zaczęliśmy spędzać ze sobą dużo więcej czasu w szkole. Przez ponad miesiąc praktycznie dzień w dzień próby, które naprawdę mega miło wspominam, bo śmiałam się pratycznie non stop Poczułam, że jakoś przez ten czas zbliżyliśmy się do siebie, nawet wydawało mi się, że zaczynam darzyć go jakimś uczuciem, ale nie wyobrażałam sobie za wiele bo on miał wtedy dziewczynę. Po konkursie cały czas utrzymywaliśmy dobry kontakt, ciągle na przerwach siedzieliśmy w te 6 osób i taka szkolna paczka się z nas zrobiła, ale nie spotykaliśmy się jakoś specjalnie poza szkołą. Nigdy wcześniej nie pisaliśmy ze sobą na jakichś komunikatorach internetowych, a nagle zaczęliśmy i były to rozmowy o wszystkim, które trwały nawet do 2 w nocy. W międzyczasie on z dnia na dzień zerwał ze swoją dziewczyną, właściwie nie wiadomo z jakiego powodu. No i właśnie tutaj zaczyna się problem. Nie potrafię zupełnie go rozgryźć. Otóż, w rozmowach na czacie jest miły, czasem zaczepny, mam wrażenie, że może trochę ze mną flirtuje ale tak w żartach oczywiście, no i jakoś nie mamy problemu z tym, żeby pisać bez przerwy, bo ciągle są jakieś tematy. Natomiast kiedy widzimy się na żywo to mam wrażenie, że on mnie unika. Czasem coś pogadamy, ale jakby nie zawsze mamy o czym, nie klei nam się rozmowa. On nie stara się być gdzieś przy mnie tylko zawsze zagaduje i jest super miły dla innych dziewczyn, a do mnie wręcz nieraz oschły, trzyma mnie na dystans i czasem jak coś do niego mówię to mam wrażenie, że on wręcz nie ma ochoty ze mną rozmawiać bo mi coś tam odburkuje. Jak wygląda coś takiego z boku? Co o tym myślicie? Czy on pisze ze mną przez internet bo mu się nudzi, a później na żywo stwierdza, że jestem za nudna i tak naprawdę nie mamy wspólnych tematów? Chętnie poznam opinię i wasz punkt widzenia.

Total fitness - 1
6-minutowe filmiki z yt - 4

Waga - 52 kg
Cel - 48 kg

Edytowane przez iloveyou2
Czas edycji: 2013-06-29 o 19:17
iloveyou2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując