Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-29, 21:18   #331
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
tak mlody nie chcial jesc , darl sie jak tylko mu butle do buzi zblizalam hehe

a nom ladnie ładnie , a co to jest ten bialy szum to na youtubie???
ahmś, bo słyszałam, że jeśli sa problemy przy pepti to jeszcze nutramigen ratuje, ale moja też pluła na odległość nim

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Hej, my od wczoraj w domku. Malutka puki co grzeczna, w szpitalu nie mogła zrobić kupki i robili jej masażyk bo strasznie krzyczała. Teraz dużo śpi no chyba, że kupka nadchodzi to postękuje z godzinkę. Ja czuje się OK, tylko krocze boli, mam nacięcie 2 i 3 stopień i boli. W szpitalu miałam czopki to było OK, brałyście coś w domu na ból? Podobno mniej boli jak ściągną szwy, więc czekam z niecierpliwością do poniedziałku. Przedstawiam Wam moją Julię

Diabli ty piłaś szałwię na nawał pokarmu? Jak to się pije? Małej nie zaszkodzi na brzuszek?

Gratulacje dla nowych mamuś
Śliczna Perełka

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Teraz powinno zadziałać.

Nocka średnio, ciągle ulewal, a wtedy się drze jak szogun. Najlepiej jakby był cały czas przy cycu. Za to dziś cisza spokój, chyba mi podmienili dziecko.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ale przystojniak

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Śliczna niunia! Gratuluję Antoinettee jeszcze raz!

Jest nasz Leoś! Słodziak! Jak wczoraj się darł to dziś odsypia Korzystaj i też śpij

Vil i Can dzięki za słowa otuchy
Dziś niunia śpi po każdym karmieniu (może dlatego, że kładę ją na brzuszek ) ale dzięki temu jestem w stanie trochę popakować... Jeszcze sporo przede mną ale chcę do poniedziałku mieć wszystko w kartonach, żeby pon i wt mieć na ostateczne sprzątanie mieszkania...
Mam nadzieję, że TŻ znajdzie mieszkanie w pon i w środę będziemy mogły do niego już lecieć. Jeśli nie to lecimy dopiero w następną niedzielę i cały tydzień spędzimy już totalnie na kartonach
Oby TŻ znalazł mieszkanie. Trzymam kciuki.
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Anoxe- Leoś przystojniaczek !!!
Antoinette- śliczna masz córeczkę

Veronic- super, ze Wojtus o jego jelitka maja sie lepiej

Nasz dzisiaj cały dzien śpi i nie przeżył sie przy cycku juz od wczoraj wieczór.. Mam nadzieje ze to były przejściowe problemy przez moja dietę i ta nietolerancja laktozy nas ominie..

A wiecie co mi dziś znajoma powiedziała.. Ze jej córka ulewala przez wir D i K. Ze te w kapsulkach są bardzo oleiste i ciężkie dla żołądka .. Jak zmieniła witaminy to problem minął

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Mamuski stosujecie jakiś krem do twarzy ??????
Ja niczym nie smaruje buzki i zastanawiam sie ze może powinnam.. Małemu powyskakiwaly krostki na policzku, brodzie i szyjce. Raczej nie uczulenie, obstawiam tradzik lub potowki...
Co z tym robić ????
A co do tej witaminy, to pamiętam jak dziewczyny na marcówkach pisały własnie, że dzieci bardzo źle reagowały np. na bobika

Zaliczyłam z młodą
-ślub koleżanki
-zepsułyśmy drugie auto, więc zostaliśmy bez (nie wzięłam komórki ze sobą, zostawiłam auto na poboczu i miałam 6 km spacer )
-i atak szału 2 godzinny...nie wiem co to było, ale to była chyba ta sławetna kolka (bo przed tym atakiem załatwiła się ładnie, sama bez żadnych masaży, a potem zaczęła się drzeć)
Musiałam ją związać Teraz lezy na brzuchu i gnije (choć próbowała popełnić samobójstwo, kładąc twarz w stronę łózka )

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora