2013-06-29, 20:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
Napisane przez jatoja220
ostatni raz pytam bo moje posty są tu chyba niewidoczne...
czy uważacie że ok. 500pkt jest wystarczającym progiem punktowym na dziennikarstwo? czy da rade sie dostać z takim wynikiem?
i czy ok. 470 pkt starczy na stosunki międzynarodowe? 
|
Wystarczy przejrzeć wątek, dosłownie kilka postów wcześniej pisałam jaki jest próg Na dziennikarstwo może być ciężko, szczególnie, że w tym roku, z tego co tu na forum wywnioskowaliśmy, zmniejszyli ilość miejsc. Ale wydaje mi się, że na stosunki bez problemu się dostaniesz. 
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Zuzanka3
Pomocy! W tym roku poprawiałam maturę i mam problem przy wypełnieniu zakładki "wykształcenie" w miejscu na numer dokumentu jest możliwość wpisania numeru matury i numeru aneksu maturalnego, natomiast przy dacie wystawienia system nie akceptuje dwóch dat i wyświetla mi się błąd. Co mam zrobić? Którą datę wpisać? Tą ze świadectwa czy z aneksu? Proszę o odpowiedz, to dla mnie bardzo ważne.
|
Mam ten sam problem, bo niby tam jest napisane, (w tej górnej rubryce, zaraz pod miejscem gdzie się wpisuje swoje liceum) że "W przypadku egzaminów poprawkowych, prosimy o podanie najwcześniejszego roku uzyskania matury", ale tam pod spodem, już pod numerami matury i aneksu (gdzie się wpisuje tę 'datę W formacie rrrr-mm-dd), nie ma takiej adnotacji, a daty tej drugiej nie przyjmuje. I co zrobiłaś? Wpisałaś tylko datę uzyskania matury? Może tam zadzwonić czy co? Bo jak się okaże, że nam nie uznają wyników z tego aneksu czy co ;oo
|
|
|