Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uniwersytet Łódzki część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-29, 20:36   #271
FrankieGoesToHLWD
Raczkowanie

Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

Cytat:
Napisane przez jatoja220 Pokaż wiadomość
ostatni raz pytam bo moje posty są tu chyba niewidoczne...
czy uważacie że ok. 500pkt jest wystarczającym progiem punktowym na dziennikarstwo? czy da rade sie dostać z takim wynikiem?
i czy ok. 470 pkt starczy na stosunki międzynarodowe?
Wystarczy przejrzeć wątek, dosłownie kilka postów wcześniej pisałam jaki jest próg Na dziennikarstwo może być ciężko, szczególnie, że w tym roku, z tego co tu na forum wywnioskowaliśmy, zmniejszyli ilość miejsc. Ale wydaje mi się, że na stosunki bez problemu się dostaniesz.

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuzanka3 Pokaż wiadomość
Pomocy! W tym roku poprawiałam maturę i mam problem przy wypełnieniu zakładki "wykształcenie" w miejscu na numer dokumentu jest możliwość wpisania numeru matury i numeru aneksu maturalnego, natomiast przy dacie wystawienia system nie akceptuje dwóch dat i wyświetla mi się błąd. Co mam zrobić? Którą datę wpisać? Tą ze świadectwa czy z aneksu? Proszę o odpowiedz, to dla mnie bardzo ważne.
Mam ten sam problem, bo niby tam jest napisane, (w tej górnej rubryce, zaraz pod miejscem gdzie się wpisuje swoje liceum) że "W przypadku egzaminów poprawkowych, prosimy o podanie najwcześniejszego roku uzyskania matury", ale tam pod spodem, już pod numerami matury i aneksu (gdzie się wpisuje tę 'datę W formacie rrrr-mm-dd), nie ma takiej adnotacji, a daty tej drugiej nie przyjmuje. I co zrobiłaś? Wpisałaś tylko datę uzyskania matury? Może tam zadzwonić czy co? Bo jak się okaże, że nam nie uznają wyników z tego aneksu czy co ;oo
FrankieGoesToHLWD jest offline Zgłoś do moderatora