Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-29, 21:39   #736
dilula
Rozeznanie

Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Zdesperowana ciocia jakiś czas temu podrzuciła mi swoją 7 letnią córkę, żebym "zrobiła coś z jej włosami". Mała ma włosy do połowy pleców, ale przerzedzone na końcach, chętnie plączące się.

Nałożyłam jej na długość Kallosa, trzymałyśmy to 15 min. Umyłam jej skalp tataro-chmielową Barwą, ponieważ ciotka jej włosy traktuje sylikonowymi badziewiami i d/s nałożyłam FP. Trzymałyśmy 2 minuty, spłukałam.
Odsączyłam wilgoć ręcznikiem, wsmarowałam dwie pompki jedwabiu z GP, rozczesałam i ciachnęłam końcówki ( dorwałam Stainlessa, wypróbowałam na sobie ) o dosłownie centymetr ( bałam się więcej, bo ciotka idzie w długość, a nie jakość i nie chciałabym zostać zabita ), ale włosy i tak wyglądają zdecydowanie lepiej. Wysuszyłam jej i wsmarowałam jeszcze pompkę jedwabiu z GP.
Zazdroszczę jej włosów.
Wyszły śliskie, gładkie, idealnie do rozczesywania..

Całość wygląda tak:
Włosy lekko wilgotne, chwilę po rozczesaniu

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Jezu, ja Cię kocham Ale daj jakiś limit (interesują mnie tylko odżywki do włosów, niczym innym Cię nie obciążę ).
Kaś, opamiętaj się, masz ze 30 masek i odżywek razem wziętych

domiwika
, nie martw się. dopadnie go karma za te wszystkie oszczerstwa i podły charakter, jestem pewna