Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-30, 09:13   #8850
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny! Corka marnotrawna wrocila na forum i z przyjemnoscia pochwale sie ze nie sama a ze slicznymi Allerganami mx 290. Od wtorku 25.06 jestem ich posiadaczka przez pierwsze trzy dni bol byl bardzo uciazliwy ale na szczescie spie cale noce i nie bola mnie plecy, pewnie dlatego ze staram sie chodzic wyprostowana. Operacja u dr K.P. w Warszawie, jestem bardzo zadowolona z wyboru.

Pozdrawiam stare bywalczynie forum jak i te nowe, ktorych wczesniej nie mialam przyjemnosci poznac

ja to się mówi "proście, a będzie Wam dane"
Trzymaj się Słońce.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Przedpo, widziałam że Twój Trophy 75C był na początku za duży, czy piersiątka dorosły do niego?
Nie, ja go oddałam i wątpię, żeby był dobry, bo moje cycuchy się "nie wybiły" akurat. On jest krojony leciutko w szpic i mi do takich staników brakuje projekcji, a nie chciałam mieś stanika, który muszę naciągać co chwilę.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Star90 a dla mnie jesteś śliczna w każdym kadrze w albumiku,a teraz to po prostu wymiatasz
Podzielam

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
MATI bardzo sie ciesze i gratuluje!!! No i Ty sie wreszcie doczekalas
Czekamy na jakies fotki. Pozdrawiam rowniez oczywiscie wszystkie kobietki
Witaj Celinka dawno Cię nie było

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora