Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-30, 11:52   #1330
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czy żurawinę można przedawkować?
Moja mama miała mi tylko kupić ten Żuravit, a jeszcze mi kupiła herbatkę żurawinową, dwa soki (do rozrabiania w wodzie) i żurawinę suszoną
Nie, nie można
Ja bym na Twoim miejscu zamiast Żuravitu kupiła sobie Prenatal Uro Care. Ja biorę jedną kapsułkę dziennie od początku ciąży i jestem zadowolona. Uwierz mi, przetestowałam wszystko, co było na rynku Soki najlepiej, żeby były 100 % i bez cukru wal je bez rozrabiania, choć są strasznie kwaśne. Herbatki to tylko np. do śniadania, do smaku, bo one raczej nic nie dają. A co do suszonej żurawiny, to patrz, żeby nie była kandyzowana, bo to sam cukier, a co za tym idzie pożywka dla bakterii. Ja też mam suszoną, taką do zaparzania, picia i zjadania owoców, ale jej nie używam, bo wolę 100 % sok. To jest najlepsze - według mnie!
Zdrówka, kochana!

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Jak Matall pojawi się na sali, to niech sama wpisze mi wizytę 15 lipca g. 11.00 zamiast 13-stego

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora