Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - trwałę szminki????
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2002-11-26, 17:47   #3
guest
Zakorzenienie

Re: trwałę szminki????

Ach te pomadki! Gorąco polecam pomadki silikonowe Diora, sa dostępne w wielu ciekawych kolorach, nie rozmazują się,bardzo trwałe. Nie jest to duży wydatek ok. 120 zł. Pozdrawiam pa
bociek napisał(a):
> Wracam do Was znowu z dręczącym mnie od dawna pytaniem.
> Otóz mam straszną tendencję do zżerania szminek. Nic nie pomagają sposoby typu podkład, puder, szminka, chusteczka, puder, oblizanie warg, szminka. Zżeram i już [img]icons/icon22.gif[/img]
> Używam różnych pomadek, raczej tańszych, ale nawet te droższe nie utrzymują się długo. Jednym słowem [img]icons/1dupa.gif[/img]
> Polećcie mi błagam, coś co mi się utrzyma dłużej niż dwie-trzy godziny od nałożenia [img]icons/1pomocy.gif[/img] Może powinnam zainwestować w górną półkę?
> Jak się utrzymują szminki u podczas wesel u panien młodych, ktore nie poprawiają makijażu to juz dla mnie w ogóle zagadka na miarę Nobla [img]icons/icon24.gif[/img]
> Wizażanki, ratujcie na miłość boską.
>
> Z góry Wam dziekuję za pomoc [img]icons/icon38.gif[/img]

bociek napisał(a):
> Wracam do Was znowu z dręczącym mnie od dawna pytaniem.
> Otóz mam straszną tendencję do zżerania szminek. Nic nie pomagają sposoby typu podkład, puder, szminka, chusteczka, puder, oblizanie warg, szminka. Zżeram i już [img]icons/icon22.gif[/img]
> Używam różnych pomadek, raczej tańszych, ale nawet te droższe nie utrzymują się długo. Jednym słowem [img]icons/1dupa.gif[/img]
> Polećcie mi błagam, coś co mi się utrzyma dłużej niż dwie-trzy godziny od nałożenia [img]icons/1pomocy.gif[/img] Może powinnam zainwestować w górną półkę?
> Jak się utrzymują szminki u podczas wesel u panien młodych, ktore nie poprawiają makijażu to juz dla mnie w ogóle zagadka na miarę Nobla [img]icons/icon24.gif[/img]
> Wizażanki, ratujcie na miłość boską.
>
> Z góry Wam dziekuję za pomoc [img]icons/icon38.gif[/img]
guest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując