2013-06-30, 20:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX
A wybór padł na jakiego bingacza?
Nie pocieszyłaś mnie  Ty się Kochana we filtry bawisz, polecisz coś?
A tu oto moje włosy (spóźnione zdjęcia "na nowy wątek"  )
W wersji na prosto, z prostownicą po raz pierwszy od 11 miesięcy (wtedy też było jednorazowo tylko, kurde, Endżi mi się nie wpasowała w moją twarz  )
I na falowano: nie odgniatane jeszcze, po długim seansie z Kallosem  super, miękkie, pachnące 
|
aktalnie uzywam ducraya, jest bardzo fajny, jednak trochę się świeci, ale ja i tak nakładam tone tynku to tego tak bardzo nie widac ma stabilne filtry i nie ma parabenów(których ja unikam ) w nastepnej kolejnosci mam zamiar kupic vichy capital soleil( czy jakos tak pisałam z glowy wiec moga byc literówki ) ktory podobno wchłanie sie prawie do matu i tez mozna na nieg kłaść każdą kolorówkę 
sorai nigdy nie uzywałam, a tak to jescze biodermy, ale one strasznie świecą, miałam z uriage, ale on sie rolował.
włosy super!
Cytat:
Napisane przez rozwydrzona
czeeeeść, dawno mnie tu nie było  ale wakacje nadeszły, a wraz z nimi więcej czasu na wizaż i porządną pielęgnację. bo moje włosy to oleju nie widziały od ... hoho ! na maski czy inne dłuższe cuda też nie było czasu, ale chociaż egzaminy zdane 
|
ja własnie w wakacje mam coraz mniej czasu na pielęgnacje, bo albo nie mam czasu na olej, alebo mam juz olej a tu propozycje wyjscia wiec trzeba myc i suszyc ale lubie to 
mam GENIALNE wlosy, to chyba olej ryżowy tak zadziałał !
Moja pielęgnacja włosów
Edytowane przez karmazynka99
Czas edycji: 2013-06-30 o 20:39
|
|
|