2013-06-30, 21:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Napisane przez Madzia_M77
Ja proponuję przeszukiwać pod tym kątem second handy  mnie się co prawda nie udało trafić na perły literatury światowej, ale coś łatwego i przyjemnego zawsze można wygrzebać, no i jest gwarancja że niewiele osób zagląda w poszukiwaniu takich rzeczy  ja u siebie kupuję książki po 2-3 złote 
|
Ja bardzo lubię używane książki, mają swoją historię a czytanie ich ma w sobie wiele magii Kiedyś też udało mi się załapać na likwidację biblioteki, wzbogaciłam się wtedy o tony książek
Cytat:
Napisane przez Madzia_M77
a basen mnie obrzydza 
|
To jest właśnie mój problem jeśli chodzi o basen. Rozwiązanie jest jedno - mieć prywatny basen
Cytat:
Napisane przez Hipokryzja
dziewczyny, pomóżcie! gdzie znajdę ładną, elegancką sukienkę na wesele, ale taką, którą również będę mogła założyć do pracy
|
Sama mam ten problem - w piątek wybieram się na zakupy rozejrzeć się między innymi za sukienką na wesele. Jak zwykle stawiam na klasykę . Ubolewam, że na ślub i wesele nie mogę włożyć ukochanej bieli Skłaniam się ku kolorowi granatowemu fason najlepiej lekko rozkloszowany. Bardzo przypadła mi do gustu sukienka z Zary, niestety nie widziałam jej jeszcze na żywo.
Dziewczyny ponawiam pytanie (jestem nudna, przepraszam ) - wiem że ciężko doradzić nie widząc mnie, ale mam ogromną ochotę obciąć włosy. Jak myślicie: ulec tej zachciance czy jednak się powstrzymać? Przyznam, że wszyscy mi odradzają ten pomysł i nie wiem czy wierzyć innym czy zaufać sobie
|
|
|