Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie W Wawie Zrobić Usg Od Ręki Bezpłatnie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-17, 16:47   #2
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Gdzie W Wawie Zrobić Usg Od Ręki Bezpłatnie

Cytat:
Napisane przez monia9000 Pokaż wiadomość
dziewczyny chodzi mi tylko o to czy to jest w ogóle mozliwe???? u mnie w przychodni zrobił się mały meksyk i lekarz który był ze mną od poczatku odszedł przyszedł jakis nowy i okazało sie że on nie robi usg a u mnie juz 20 tydzień się zaczął więc raczej by wypadało dał mi tylko skierowanie i powiedział żebym sobie gdzies zrobiła badanie
znajome radzą mi żeby wybrać się do jakiegos szpitala niby z jakimiś bólami brzucha czy coś i mówia że wtedy moga zrobić co wy na to?????????????
jesli tak to do którego w jakich godzinach???? problem polega na tym że mój maż jest ostatnio bardzo zapracowany i w domku jest dopiero wieczorkiem ok. 18-19 to w takich godzinach to juz w ogóle nie mam pojęcia co zrobić
tak tylko pytam bo pewnie skończy sie tym że pójde do prywatnego gabinetu i zapłace ok 80 zł za coś co mi sie bezpłatnie należy no ale cóż żyjemy w Polsce
bedę wdzięczna za wszystkie rady
a nie mozesz zmienic lekarza tzn przychodni?
Ja co prawda w ciązy nie jestem ale chciano ustalic czy mam jajeczkowanie i poszłam do Attisu do doktor ona bez problemu robi USG ale terminy sa koło 1 msc, druga doktor tez miałam blisko domu i ona tez miała na miejscu USG i jak było mi trzeba to zrobiła
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując