Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-30, 22:35   #654
zaczarowana
Zadomowienie

Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
ojej bardzo mi się miło zrobiło
Postaram się zaglądać częściej
pozwolę sobie skrobnąć do Ciebie PW jutro

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mary-Lou ma takie recenzje, że uległam Uwielbiam mieć błysk na policzkach. Mam pełno róży, bronzerów i rozświetlaczy

I jak Ci się podoba różowy? Za ślimakiem zobacz na ebayu, tam zawsze BB były taniej.
Ja póki co z podkreślaniem polików się wstrzymuję ciągle, mam bardzo duże pory A jak dodatkowo sobie naciapię na poliki to jeszcze bardziej to widać
Ten różowy Bebok jakoś tak neutralnie u mnie wypadł. Użyłam ze trzy razy i walnęłam w kąt, więc nie bardzo potrafię coś o nim powiedzieć
Właśnie ten mój mini set kupiłam na ebayu. Na Alledorogo chcą za drogo (jednak jestem Żydem).

Tak piszę o tych Żydach, ale mam nadzieję, że nikt tu się nie poczuł urażony.

Cytat:
Napisane przez kikilu Pokaż wiadomość
Witam Pomyślałam, że poczekam z Wam na nowe gratisy, ale zasypiam nad klawiaturą, więc marne szanse.

Ja kupiłam pędzel do bronzera z EcooTools na ebay`u, zapłaciłam za niego razem z przesyłką z Azji kilkanaście złotych. W Rossmannie jest kilkanaście razy droższy - nie opłaca się. Uwielbiam ten pędzel
Jeśli chodzi ogólnie o pędzle to ja uwielbiam te z Inglota, są niezniszczalne, naliczyłam ich u siebie ostatnio 16
A pamiętasz od kogo kupiłaś? Lepiej od kogoś sprawdzonego kupić Jeśli możesz to zdradź nick.
Ja na Inglota jestem obrażona. Na Wizażu jest powszechny zachwyt nad tą firmą, a wg. mnie to kiepska firma, na dwa cienie na krzyż (mam sklep, a nie wysepkę u siebie), chciałam czerwony cień to był aż JEDEN. A za granicą to mają multum kolorów, a własnym rodaczkom skąpią kolorów, tfu tfu, taka firma! Ale się obruszyłam, aż mi się śmiać chce z siebie
///
Pomyliło mi się z tym cieniem. Chciałam i czerwień i pomarańcz. Czerwieni nie było, tylko jakieś jedno malinowe coś, a pomarańcz kupiłam (też wyboru nie było), ale nie jestem zadowolona.

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Aaa... temat pędzli Do pudru polecam EDM (Everyday Minerals) kabuki, ale nie ten ścięty, tylko zwykły. Jest taki mięciutki i niezniszczalny

No. To dobranoc
Mam Flat Topa EDM, ale nie używam, bo jestem dziwna Pędzel zostawia mi ślady na twarzy, wolę palcami podkład nakładać Jak użyję Flata to widać mi podkład na twarzy, a jak wklepię paluchami to nie, wyglądam wtedy jak bez podkładu. Może zależy jakiego produktu się używa, ja nie potrzebuję krycia, używam rozświetlających podkładów.

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
"bij mnie i mów do mnie brzydko"
OŁ JESSSSSSSSS a inne niegrzeczne rzeczy też mogę robić?

Cytat:
Napisane przez kikilu Pokaż wiadomość
Kurcze, nie bój się tylko użyj i pokaż, albo chociaż swatche zrób, bo ja się czaję własnie na promienny róż albo intensywny róż - nigdy nie miałam takich intensywnych róży i jestem ciekawa czy za ich pomocą można uzyskać takie zdrowe rumieńce, jak po wysiłku.
Jutro spróbuję

Edytowane przez zaczarowana
Czas edycji: 2013-06-30 o 22:40 Powód: skleroza - dopisek o cieniach
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora