Zadomowienie
|
Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Cytat:
Napisane przez anekania
 ojej bardzo mi się miło zrobiło
Postaram się zaglądać częściej 
|
pozwolę sobie skrobnąć do Ciebie PW jutro 
Cytat:
Napisane przez Fenris
Mary-Lou ma takie recenzje, że uległam  Uwielbiam mieć błysk na policzkach. Mam pełno róży, bronzerów i rozświetlaczy
I jak Ci się podoba różowy? Za ślimakiem zobacz na ebayu, tam zawsze BB były taniej.
|
Ja póki co z podkreślaniem polików się wstrzymuję ciągle, mam bardzo duże pory A jak dodatkowo sobie naciapię na poliki to jeszcze bardziej to widać 
Ten różowy Bebok jakoś tak neutralnie u mnie wypadł. Użyłam ze trzy razy i walnęłam w kąt , więc nie bardzo potrafię coś o nim powiedzieć
Właśnie ten mój mini set kupiłam na ebayu. Na Alledorogo chcą za drogo (jednak jestem Żydem ).
Tak piszę o tych Żydach, ale mam nadzieję, że nikt tu się nie poczuł urażony.
Cytat:
Napisane przez kikilu
Witam  Pomyślałam, że poczekam z Wam na nowe gratisy, ale zasypiam nad klawiaturą, więc marne szanse.
Ja kupiłam pędzel do bronzera z EcooTools na ebay`u, zapłaciłam za niego razem z przesyłką z Azji kilkanaście złotych. W Rossmannie jest kilkanaście razy droższy - nie opłaca się. Uwielbiam ten pędzel 
Jeśli chodzi ogólnie o pędzle to ja uwielbiam te z Inglota, są niezniszczalne, naliczyłam ich u siebie ostatnio 16 
|
A pamiętasz od kogo kupiłaś? Lepiej od kogoś sprawdzonego kupić Jeśli możesz to zdradź nick.
Ja na Inglota jestem obrażona. Na Wizażu jest powszechny zachwyt nad tą firmą, a wg. mnie to kiepska firma, na dwa cienie na krzyż (mam sklep, a nie wysepkę u siebie), chciałam czerwony cień to był aż JEDEN . A za granicą to mają multum kolorów, a własnym rodaczkom skąpią kolorów, tfu tfu, taka firma! Ale się obruszyłam, aż mi się śmiać chce z siebie
///
Pomyliło mi się z tym cieniem. Chciałam i czerwień i pomarańcz. Czerwieni nie było, tylko jakieś jedno malinowe coś, a pomarańcz kupiłam (też wyboru nie było), ale nie jestem zadowolona.
Cytat:
Napisane przez Fenris
|
Mam Flat Topa EDM, ale nie używam, bo jestem dziwna Pędzel zostawia mi ślady na twarzy, wolę palcami podkład nakładać Jak użyję Flata to widać mi podkład na twarzy, a jak wklepię paluchami to nie, wyglądam wtedy jak bez podkładu. Może zależy jakiego produktu się używa, ja nie potrzebuję krycia, używam rozświetlających podkładów.
Cytat:
Napisane przez mamaAmelka
"bij mnie i mów do mnie brzydko" 
|
OŁ JESSSSSSSSS a inne niegrzeczne rzeczy też mogę robić?
Cytat:
Napisane przez kikilu
Kurcze, nie bój się tylko użyj i pokaż, albo chociaż swatche zrób, bo ja się czaję własnie na promienny róż albo intensywny róż - nigdy nie miałam takich intensywnych róży i jestem ciekawa czy za ich pomocą można uzyskać takie zdrowe rumieńce, jak po wysiłku.
|
Jutro spróbuję
Edytowane przez zaczarowana
Czas edycji: 2013-06-30 o 22:40
Powód: skleroza - dopisek o cieniach
|