Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Ooo...axella ale wam fajnie jak za starych studenckich czasów 
Ja właśnie sobie popijam hiszpańskie piwko cytrynowe i czekam na mecz Bo u nas jest model rodziny że to ja oglądam sport a mąż gotuje Taką tradycyjna polska rodzina 
Chrzciny my robimy we wrześniu. Jakoś na początku. Oczywiście jedyną niezadowolona osobą jest teść. Że za późno, że to przecież trzeba jak najwcześniej, że nieważne że rodzina się rozjezdza na urlopy i nawet nieważne że gorąco! A już najmniej ważne jest że MY po prostu chcemy zrobić we wrześniu i już. Taa...bo on jest swietszy od papieża i wszystkich chce nawracać 
No ale mniejszą większość
Vil jaki Przemo już duży! 
Sharp NAJLEPSZEGO! Zdążyłam przed północą 
Ash to jutro albo we wtorek moja sis będzie nas godnie reprezentowac na karton party ;-) a wiesz że ona mieszka po drugiej stronie działek? Także rzut beretką ;-)
Szkoda w ogóle że wyjeżdzasz :-(
Marchewka wiesz jaka dupa zbita? Metro zamknęli w centrum! I nie pojedziemy do kina bo ja w żaden tramwaj nie wejdę z wózkiem i między ratuszem a centrum musiałbym na piechte zasuwac
U nas dziś już większy spokój. Zawsze tak jest. Jak ktoś obcy przychodzi to jest spokój (dziś teściowa była) a jak wyszła to znów marudzenie jak wczoraj. Ech. Katar jakby trochę mniejszy u Ali. Trochę;-)
Dziewczyny mam prośbę. Idziemy w sierpniu na wesele ( ). Chyba Mysia kupowała jakąś kiecke fajna w necie ale mogłam coś pomylić jakby komuś rzuciła się w oczy jakaś fajna to proszę o cynk
Ale się rozpisalam...
|