2013-07-01, 06:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
Napisane przez Talisa
W takim razie zaraz po wypłacie kupuję buty  Wczoraj byłam w sklepie z odzieżą dla biegaczy i przymierzałam kilka modeli, ale chyba wybiorę tam, a kupię przez internet. Zawsze to kilkadziesiąt złotych mniej.
|
W każdym sklepie zalezy im na sprzedaży i jak nie jest to jakaś masówka to możesz zagadać o rabat, bo chciałąbyś zostać stałym klientem 
U mnie zamaist planów sprawdziło się zapisywanie w kalendarzu w jaki dzień jaki dystans lub jaki rodzaj treningu chcę robić. Nawet jak mi się bardzo nie chciało a co chwila przechodziłam obok kalendarza i ten zapisek na mnie zerkał to ubierałam się i szłam biegać
Cytat:
Napisane przez coccinelle7
Ja musiałam chwilowo przerwać bieganie z powodu krwiodastwa. Oddałam prawie pół litra krwii, a że jestem dość szczupła to odczułam to całkiem mocno. 2 dni po oddaniu byłam biegać i ledwo dociągnęłam trzeci kilometr  nie wiecie ile organizm musi się regenerować?
|
Koledzy co biegają i krew oddają to mają przerwę od biegania 3 dni. U kobiet to trochę inaczej bo my i tak co miesiąc krew tracimy, to niby i 2 tyg. Może zapewnij w diecie na kilka dni po więcej skladników krwiotwórczych
Po tygodniowym poście biegowym, wczoraj poszłam sobie pobiegać. Było już dużo lepiej, ścięgno jednak spuchło, ale bez tragedii, a jednak 20 km przebiegnięte. Pilnowałam bardzo rozgrzewki przed biegiem i rozciągania po biegu.
---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------
Cytat:
Napisane przez new_me
szukalam na stronie i tych ktorymi bylam ewentualnie zainteresowana albo nie byly dostepne u mnie w sklepie albo z rozmiarowka ciezko.. i te przzeskoki cenowe, powiedzmy ze 3 rodzaje za ok 60-70 al a reszta od 130 do ponad 200..
kurcze a chce cos wygodnego co nie bedzie mi zjezdzac z tylka co pare metrow  chyba ze rzeczywiscie lepiej kupic cos drozszego i miec z glowy
|
Kilka rzeczy do biegania mam ze strony Tchibo, są nie do zdarcia, bardzo dobra jakość http://www.tchibo.pl/damskie-spodnie...400033337.html
|
|