Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-01, 22:48   #591
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez komiksowa Pokaż wiadomość

No ja już pieluchuję wielo ponad tydzień. Mimo wszystko malutkie odparzenie przy odbycie jest. Na noc stosuję pampki, bo jak zawijam Młodego w tetrę, to pielucha do zmiany co godzinę. W nocy bym oszalała Na odparzenia Bepanthen stosuję.
No właśnie zauważyłam, że często trzeba zmieniać, bo po 3h snu była cała przemoknięta, aż trochę zawilgotniła rampersa Jutro spróbuję jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

pisalysmy tu kilka razy, ze sa dwa rodzaje herbatki koperkowej z hippa. jedna w granulkach (w puszce, tubie) i druga hipp bio w saszetkach. ta druga jest bez glukozy http://images*kangoo*pl/32732351/390...io_20x1_5g.jpg
zamiast gwiazdek kropki

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Nie nadrabiam zbyt dokladnie Tak własnie mi sie wydawalo, ze widzialam na stronie Hippa herbatke bez cukru... niesetety mąz byl sam na zakupach, a ja nie zdazylam mu wytlumaczyc

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
b

granulat?

Dokładnie

Nie chce zapeszyć, ale dzisiaj moje dziecię ładnie jadło praktycznie co 3h i ładnie spało