2013-07-02, 05:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez Pradip
Ten monitorowałam bo cykle mam 28-36 dniowe wiec nigdy nic nie wiem  nic na to do tej pory nie brałam ale od tego cyklu powinnam dostać coś na uregulowanie i plamienia
pewnie że będzie 
zdrówka dla Tza
|
Tż pękł z dumy jak mu powiedziałam o pozdrowieniach 
Aleee masz nie regularne te cykle. Dobrze, że coś na to dostaniesz, pewnie ci się skrócą i szybko będzie fasolka 
Cytat:
Napisane przez justiii87
Ja byłam w 39 dc i było widać tylko pęcherzyk ciążowy i to właśnie wielkości 7 mm, lekarz kazał mi przyjść za miesiąc i jak teraz byłam na wizycie to był już mały klusek wielkości 22 mm  , więc nie ma co się stresować, to bardzo młoda ciąża, wszystko jest dobrze!!!
|
Dziękuję za te słowa
To wszystko wydaje mi się za piękne i mam wrażenie, że za chwilę się rozleci. Stąd ta panika 
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
ej rzeczywiście należy ci się solidny kop w zadek  nie panikować mi tu! ja byłam w 6tc i też ie było widać zarodka więc to zdecydowanie za wcześnie... szukaj jakiejś super książki i o tym nie myśl
jeśli jest polip to dobrze wiedzieć, mam nadzieję, że szybko się z nim uporają
też mi się wydaje, że w końcu powinnaś coś dostać i mam nadzieję, że tak się stanie
Ja zaraz po pracy zaliczyłam kibelek... ale tym razem chyba z głodu trochę. Najdziwniejsze jest jednak uczucie jak się wymiotuje i głowa przy tym nie boli, chyba jeszcze nigdy nie doświadczyłam tego 
|
Pójdę dziś po książkę i jakoś wytrzymam te dwa tygodnie 
Nic się z tymi wymiotami nie da zrobić
Współczuje , ale czego się nie robi dla fasolki
|
|
|