Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 07:20   #162
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

WPADŁAM SIĘ POCHWALIĆ ZDAŁAM EGZAMIN NA 5!!!!!!!!!!! czuję, że mogę góry przenosić - zdałam egzamin, który na samą myśl o nim mnie paraliżował aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Świętuję!!!!!!!!

Opiumalfa - masz rację! Poprawię się - obiecuję! Najlepiej jak nie będę wrzucać zdjęć
zdolna bestia jesteś

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Trzymajcie Kochane jutro za mnie kciuki o 10 coo mam egzamin poprawkowy u prof. zw. dr hab. ktory myśli, że wszystkie rozumy pozjadał

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ale z Was super laski.
Ja niestety nie jestem taka piękna

Zdjęć makijażu nie mam. Po drugie ja robię makijaż do ubioru, więc praktycznie codziennie mam inny cień
Ale kiedyś zrobię specjalnie zdjęcie mojego fioletowego make up'u to same ocenicie
Nie smutaj się Dla swojego C. jesteś najpiękniejsza Sama musisz w to uwierzyć

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
jestem!
cudowny tytul

ale nas sie sporo zrobilo....

ja chyba wybralam sobie kiecke do cywilnego ( i na poprawiny jednoczesnie). Prosze o ocene:

http://www.mavogue.fr/robe-de-mariee...tin-p7357.html
fajna kiecka

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Człowiek od kompa odejść nie może bo już nowy wątek!

Cytuję jeszcze z poprzedniego:

Nie można chodzić na głodniaka! nawet na diecie nie można być głodnym każdy dietetyk Ci to powie, szkoda że misiadelko tu nie ma :P

U nas w Selgrosie jest najtaniej + złotówkę obniżają. Podobno wychodzi taniej niż w Polmosie brać.

ciekawe co u misiadełko słychać?

Witam się w ten piękny wtorkowy poranek. Siedzę w pracy i popijam zieloną herbatę. Nadrobiłam stary i nowy wątek.

Za tytuł

Ale miałam sen dzisiaj Śniło mi się, że jestem w ciąży Rozwiązanie za 9 miesięcy od teraz, czyli praktycznie przed samym ślubem. Pierwotnie miał być chłopiec, ale okazało się jednak, że dziewczynka. Obudziłam się przerażona

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora